Treningsprogram

Slankeekspertene ser aldri ut til å bli enige, men nå har det endelig kommet en helt unik diett og slankekur som gir resultater for alle som prøver seg, uansett hvem man er!

Treningsprogram

Det finnes mange ferdige treningsprogram på internett. Vi har sett på de mest populære.

De mest populære treningsprogram i verden kommer fra USA og Storbritannia. Dette gjelder alt fra slankekurer, styrketrening-programmer, kondisjonsprogrammer og andre treningsprogrammer.

Samtidig ser vi også at USA ligger i verdenstoppen når det gjelder å utvikle treningsprogrammer. Disse programmene er støttet av godt dokumentert forskning, men kanskje enda viktigere: Dette er programmer som er ment til å skape best mulig resultater på minst mulig tid.

Dersom du bruker et treningsprogram fra en norsk personlig trener kan det med andre ord være lurt å se seg om etter mer effektive treningsprogrammer.

Mest populære treningsprogram

Her er de mest populære treningsprogrammene på internett akkurat nå.

Nedenfor følger en kort beskrivelse av programmet og vår vurdering, samt link til offisiell hjemmeside.

Fettbrenning med dette slankeprogrammet. Treningsprogram som fokuserer både på det ytre og det indre, som forøvrig er den ideelle kombinasjonen. Din kropp slik den visuelt fremstår gjenspeiler ikke alltid kroppens sunnhet. Hvem vil være pen å se på, men samtidig råtten innvendig? Med dette ultrapopulære treningsprogrammet oppnår du mer enn bare et visuelt attraktivt utseende, enten det er mer muskler eller mindre fett du ønsker å oppnå. Treningsporgrammet fokuserer også på din ytelseevne og sunnhet, og har en filosofi om at alt det gode kommer innenfra. Godt dokumentert og en spennende innfallsvinkel til trening!

Dette programmet for muskel- og styrketrening er et treningsregime som har har blitt liten sensasjon på treningsstudioer i USA. Bygg muskler og styrke i rekordfart, uten bruk av steroider eller piller. Følger du dette treningsprogrammet kan du støtte deg på empirisk forskning innen kroppsbygging og fitness. Treningsprogrammet har blitt omtalt som "det mest oppsiktsvekkende innen kroppsbygging siden Arnold", og har vunnet en rekke priser for sitt innovative og praktiske system.

Glem andre dietter, dette slankeprogrammet gir best resultater! Du har kanskje prøvd lavkarbo, Atkins dietten og mange andre slankekurer. Mange har opplevd at disse slankekurene ikke gir ønsket resultat. Enten går man raskt opp igjen etter at kuren er over, eller så oppnår man ikke ønsket vektreduksjon. Fatloss 4 Idiots er et revulusjonerende system innen slanking og vektreduksjon. Denne slankekuren er #1 i USA akkurat nå, endog ikke i Hollywoodd, de slankekurene du finner der er like dårlige som de du leser om i media... Hvis målet er å gå ned i vekt på rimelig tid og på en måte som ikke er skadelig for kroppen, så er Fatloss 4 Idiots et program du absolutt bør vurdere.

Dette slankeprogrammet er et annet treningsprogram for vektreduksjon. Det eneste reelle målet med dette programmet er å gå ned i vekt, så fort som mulig og på en behagelig måte. Du trenger ikke å sultestreike eller å trene mye for å oppnå ønsket effekt med dette programmet. Til forskjell fra Fatloss 4 Idiots er dette programmet mer fokusert på raske resultater, heller enn en varig vektreduksjon (riktignok supplerer de med et vedlikeholdssystem som fungerer fint). Hvis du vil raskt ned i vekt, og hvis tap av fett er målet med vektreduksjonen, er dette er et meget bra treningsprogram. Kan brukes av alle, enten man er atlet som ønsker en mer funksjonell vekt, kroppsbygger som vil ned i fettprosent, A4-menneske med noen få kilo for mye, eller dersom man er overvektig. Fat Loss Factor er et av de mest effektive treningsprogrammer du finner for rask vektreduksjon.

Fitness trening med dette fitness-treningsprogrammet. Fyren som lagde dette programmet er i dag en av verdens mest anerkjente fitnessutøvere. Han har utviklet et kommersielt treningssystem som brukes av fitnessutøvere over hele verden, og hans merittliste begrenser seg ikke til egen suksess, men også suksessen til tusenvis av mennesker som har brukt hans treningsfilosofi inenn fitness. Et særdeles effektivt treningsprogram for den som ønsker å bygge muskler, få en definert og atletisk kropp med lite fett. Helse, sunnhet og økt energi er positive bieffekter av denne treningen.

Dette treningsprogrammet er et program for deg som vil ha magemuskler. Dette systemet er mer enn et simpelt treningsprogram. En forutsetning for å bruke programmet er at man først må forstår årsakene til hvorfor fett samler seg rundt mage og midje, og at det er forskjellige mekanismer mellom kjønnene som spiller en avgjørende rolle. Truth About Abs har vokst volsomt i popularitet, og er de mest solgte systemet innen helse og fitness i USA akkurat nå (kilde: ClickBank Digital Marketplace).

Dette styrkeprogrammet er noe av det mest ekstreme du finner innen treningsprogram for benkpress. Ingen andre programmer kommer i nærheten når det gjelder popularitet. Jeg jobbet en periode i USA i 2012 og på den tiden fikk jeg muligheten til å trene på Golds Gym i California, helt rått. Der møtte jeg en kar som var større og sterkere enn noen jeg før har sett, fyren var nok ikke mye over 100 kilo, men han var råsterk: 11 repetisjoner på 210 kilo! Måtte selvfølgelig snakke med han, og fikk da høre om Critical Bench programmet som han brukte. Fant senere ut at dette benkpress programmet var en ekstrem miks av treningsmetoder brukt av tidens største benkpress-legender. Er du tøff nok vil du nok oppnå ekstreme resultater med dette treningsprogrammet.

Ovenfor har du en liste av treningsprogram som kan hjelpe deg med det du ønsker å oppnå. Dette er treningsprogram med vidt forskjellige mål, så velg program ut fra hvilke resultater du ønsker med treningen.

Trening: Slik trener du bedre

Trening: Slik trener du bedre

Trening skal være målrettet. Allerede før du begynner å trene må du vite hva du ønsker å oppnå med treningen.

Treningsprogram for slanking

Treningsprogram for slanking

Slanking er ikke vanskeligere enn hva du gjør det til selv!

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Slik bygger du muskler, samtidig som du brenner fett.

Hvordan bygge muskler på den enkle måten?

Hvordan bygge muskler på den enkle måten?

Fra sofagris til Arnold på 8 uker?

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.