Treningsprogram

Er du lei av å gå opp og ned i vekt hele tiden? Hva med en diett og slankeprogram som faktisk fungerer!

Trening: Slik trener du bedre

Trening skal være målrettet. Allerede før du begynner å trene må du vite hva du ønsker å oppnå med treningen.

Trening er ikke først og fremst noe vi gjør fordi det er morsomt. Det kan selvsagt være morsomt også, men det er ikke hovedgrunnen til hvorfor vi trener.

Vi trener for å OPPNÅ et bestemt resultat, og jo mer tydelig du er på hva du ønsker å oppnå, desto bedre effekt vil du få av treningen.

Derfor må du først finne ut hva du ønsker å trene, og så finner du ut HVORDAN du gjør det. Hva du ønsker å oppnå må du selv definere - her kan ikke jeg hjelpe stort, ettersom dette handler om dine personlige ønsker.

Det jeg kan hjelpe deg med er å vise deg hvilke treningsprogrammer som er mest effektive i forhold til hva du ønsker å oppnå.

Trening med veiledet trening over internett

Nedenfor har jeg plukket ut det jeg mener er de beste nettsider på nettet innen sin kategori.

  1. Fettreduksjon med dette fettreduksjons-programmet. Dette er et ypperlig treningsprogram for deg som vil ned i vekt, og primært for deg som ønsker å kvitte deg med overflødig fett, enten det bare er noen få gram du vil ha bort, eller det er snakk om flere titalls kilo. Et system som kan brukes av ALLE som ønsker å redusere fettprosenten!
  2. Få mer muskler med dette muskel- og styrkeprogrammet - faktisk et av de mest populære treningssystemer i i USA. Her kan du bygge muskler og styrke veldig fort, og det er et steroidefritt program hvor det legges vekt på trening og kosthold, og ikke kunstige tilsetninger og anabole steroider. Naturlig kroppsbygging, som virkelig gir resultater!
  3. Superslanking med et av verdens mest populære slankeprogrammer og dietter - dette er slankeprogrammet for den som har prøvd alt, men som ennå ikke har oppdaget nøkkelen til å gå ned i vekt, og FORBLI slank og holde trivselsvekten. Kan aldri få anbefalt dette programmet nok, bruker det på alle våre kunder jeg har som personlig trener!
  4. Fitness treningsprogram for folk som bare vil komme i bedre form, eller for de som virkelig ønsker å få fitness-kroppen. Anbefaler dette programmet til de som er villig til å trene minst 2 ganger i uken, helst 3 eller mer. Det er et hardt program, men det gir ekstremt raske resultater for den som bruker det, dette har jeg selv testet ut på mine klienter og alle oppnår en fantastisk bra fremgang de første 2-3 ukene. Veldig effektivt treningsprogram, og anbefales alle som ønsker å bygge muskler og få en mer sterkere kropp, men som ikke vil ha en gorilla/kroppsbygger kropp.
  5. Bygg magemuskler og få frem magerutene med dette fantastiske mageprogrammet er en informativ guide som gir deg førstehånds innblikk i hvordan man får en flat mage, og deretter hvordan man får magemuskler. Dersom du kun ønsker flatere mage, og ikke ønsker en perfekt 6-pack så er det helt greit, dette programmet funker fint for alle som ønsker å stramme opp midjen, såvel som de som ønsker en skikkelig imponerende mage med magemuskler og full pakke.

Nå har du fått noen tips om treningsprogrammer som jeg vet fungerer. Bruk et av disse programmene om du vil gjøre det de internasjonale utøverene bruker, og dersom du ønsker å oppnå resultater som legges merke til også utenfor landegrensene!

Trening i praksis: Slik får du drømmekroppen

Finn ut hva du ønsker å oppnå med treningen, og velg en passende treningsform ut fra det. Bruk linkene og treningsprogrammene ovenfor for å finne ut nøyaktig hvordan du skal gå frem for å oppnå de resultatene du ønsker.

Det jeg har lært i min karriere er at kroppen er i stand til å hele tiden bryte nye grenser, hvis du lar den gjøre det. Hodet styrer kroppen, og når man først virkelig bestemmer seg for å gjennomføre noe så er det utrolig hva man kan oppnå.

Jeg har sett dvaske sofagriser få utseende som Mr. Universe i kroppsbygging, og jeg har sett virkelig lubne jenter som har fått drømmekroppen på under 3 måneder.

Det går virkelig FORT å forvandle kroppen når man bestemmer seg for det OG benytter de riktige treningsprogrammene!

Treningsprogram

Treningsprogram

Det finnes mange ferdige treningsprogram på internett. Vi har sett på de mest populære.

Treningsprogram for slanking

Treningsprogram for slanking

Slanking er ikke vanskeligere enn hva du gjør det til selv!

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Slik bygger du muskler, samtidig som du brenner fett.

Hvordan bygge muskler på den enkle måten?

Hvordan bygge muskler på den enkle måten?

Fra sofagris til Arnold på 8 uker?

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.