Treningsprogram

Er du lei av å gå opp og ned i vekt hele tiden? Hva med en diett og slankeprogram som faktisk fungerer!

Styrketrening treningsprogram

Styrketrening har mange fordeler, og her er et treningsprogram som duger for den som vil bli sterkere.

Det er ikke en fyr der ute som ikke krever for at perfekt meislet utseende med et godt tonet kropp, brede og sterke skuldre, skulpturerte muskler, og selvfølgelig perfekt pakket Abs. Ideen om å få muskler er ikke alt om slanking ned eller brenne fett, består den av balanserte mengder muskler og fett. Å være for tykk eller for tynn kan ta deg bort fra din fitness mål. For noen gutter, spesielt tynne gutter, må de samle en viss mengde fett, mens gutta som er fett er nødt til å kutte ned på fettet reserve.

Den eneste måten å se bedre ut og brenne kalorier er ved å trene for å bygge muskler, spiller det ingen rolle hva din kondisjon drøm er, ved å trene, vil du kunne oppnå det. Det er mulig å bulk opp uten vekter, det vil være vanskelig, men de som ønsker å bulk opp og ikke kan gå til gym har ikke noe valg. Enten du er i stand til å gå på treningsstudio eller ikke, her er fantastiske tips som vil hjelpe deg bulk opp raskt.

BODY BUILDING RÅD

Calorie Count - du må spise for å komme langt i fitness plan, mens du ser på antall kalori du tar, er det viktig å holde en konstant tilførsel av kalori. Nesten alle body building treningsøktene er kaloriforbrenningen treningsøktene, så gjør det en god del fornuftig å sikre at du ikke går tom for kalorier.

Stretching øvelser - hvis du ønsker å få muskel fort så du må følge dette rådet, vil tøyningsøvelser gjøre deg fleksibel og smidig og redusere sjansen for å ha muskelskader eller noen annen trening skade for den saks skyld. En annen faktor du må vurdere er at det er en annen måte å komme seg fra slitsom og streng treningsøkter som setter deg i en bragd å trene lenger.

Cardio øvelser - kroppsbyggere bør ta oppmerksom på at mens cardio øvelser er gode, vil de brenne fett samt dine hardt opptjente muskler. I så tilfelle du rådes til å begrense cardio øvelser, på denne måten vil du ende opp med å brenne bare fett og sparsom musklene.

Workout Focus - ja! Det er så mange kroppsbyggere som bare er så besatt med spekkhoggere våpen, monster kraner og trailer-sterke ben, jeg egentlig ikke klandre dem, og heller tror jeg det er deres skyld. Ulike kroppsbyggere har ulike grunner for trening, for noen kan det være på grunn av en bestemt idrett de driver eller den type arbeid de gjør, i utgangspunktet de er det som bestemmer det området av kroppen som kroppsbyggere bygge. Imidlertid bør alle kroppsbyggere sikre at de bygger alle områder av kroppen sin for å oppnå en balansert muskel gevinst. Hvis du ikke vil bruke for mye tid på å jobbe på andre områder av kroppen din så du må bruke kosttilskudd.

Vann Rich Mat er et satsingsområde - muskel bygging dietter er svært viktig, alle kroppsbyggere skal lage vann eller vann rik mat en prioritet deres. Ett holdepunkt for kroppsbyggere her er at vann utgjør om lag 75 prosent av muskelen.

Sov! Sov! Sov! - Oh! Jeg trodde du gjerne høre det. Mange kroppsbyggere tror søvn er for selvtilfredse og late kroppsbyggere og for de kroppsbyggere som fortsatt gjør, her er mitt råd til deg "la gym ALENE og gå til sengs!" Betydningen av søvn i kroppen bygge treningsprogrammer aldri kan være overemphasized. For muskler betyr søvn arbeidet tid. Streng muskel bygningen treningsøktene vil bare påføre musklene med friske skader, under søvn, musklene ta tid å gjenopprette fra disse skadene ved ombygging seg å være bedre enn før. Dette er den muskelen eneste forsvar mot intens muskel bygningen treningsøktene.

Når det er sagt, her er noen ting du kan gjøre for å få det beste ut av kroppen bygningen programmer

Øk protein forbruk - det er denne formelen jeg kom over en dag, trodde jeg det var morsomt, men når jeg tenkte på det igjen og igjen, gjorde det litt fornuftig. Formelen jeg så var "muskler = protein og protein = muskler". Kroppsbyggere må konsumere mye protein for muskel vev for å reparere seg selv etter trening. Vær imidlertid oppmerksom på at en overdrevent inntak av protein vil føre til tap av muskler.

Innlemme Progressive Workout Load - lov av progressiv trening sier at kroppsbyggere må øke reps og vekter for hver eneste treningsøkt som overhodet mulig som de kan for å sette av eller ta fyr muskelvekst. De Nøkkelen er å bruke muligheten for kroppen å tilpasse stimuli til vår fordel, jobbe ut med nøyaktig samme vekt hver dag med samme antall reps får du nesten ingenting, noen gang hørt klisjeen "du kan ikke fortsette å gjøre det samme ting og forvente et annet resultat ".

Trening: Slik trener du bedre

Trening: Slik trener du bedre

Trening skal være målrettet. Allerede før du begynner å trene må du vite hva du ønsker å oppnå med treningen.

Treningsprogram

Treningsprogram

Det finnes mange ferdige treningsprogram på internett. Vi har sett på de mest populære.

Treningsprogram for slanking

Treningsprogram for slanking

Slanking er ikke vanskeligere enn hva du gjør det til selv!

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Slik bygger du muskler, samtidig som du brenner fett.

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.