Treningsprogram

Slankeekspertene ser aldri ut til å bli enige, men nå har det endelig kommet en helt unik diett og slankekur som gir resultater for alle som prøver seg, uansett hvem man er!

Treningsprogram for slanking

Slanking er ikke vanskeligere enn hva du gjør det til selv!

Hvis du ønsker å gå ned i vekt, kan du prøve disse porsjon kontroll tipsene. Noen er enkle, noen er grei, men alle av dem fungerer.

Spis mye Veggies

De tar opp plass!

Grønnsaker, spesielt fluffy grønne, tar opp mye plass. Men de ikke faktisk inneholder mye kalorier.

Fylle opp tallerkenen med en salat er en måte å gjøre din del synes større enn den egentlig er. Som vil gjøre magen din og appetitt lykkeligere, samt midjen.

Ingen forretter, og ta med hjem Food Fra Restauranter

Når du spiser ute, nyte deg selv - men det er lett å spise en hel masse! En enkel måte å spise mindre, er å ikke bestille forretter - men hvis du må, få en salat.

Også la litt mat til overs på slutten for å ta med hjem. Du kan enkelt flagge en kelner bort til boksen opp måltidet, som vil hindre deg fra å plukke på det mer.

Stek din egen (Small) Meals

Tilberede dine egne måltider er en fin måte å kontrollere nøyaktig hva du spiser. Og la alle disse porsjon kontroll tipsene for å fungere, siden du har full kontroll over dine egne porsjoner.

Kjøpe sunne matvarer og lage din egen små måltider. Og sørge for at de er små, eller måltider som lett kan brytes opp og lagret for senere.

Bruk Små Plater og grunne Boller

Når har du ferdig med måltidet? Du tenker kanskje at det er ikke før du er fornøyd.

Men tilfredsstille appetitten din er sannsynligvis ikke den beste signalet for å bli ferdig. Egentlig etterbehandling maten foran deg er vanligvis signalet å slutte å spise.

Bruk mindre tallerkener og grunne skåler vil oppmuntre deg til å tjene mindre porsjonsstørrelser. Men maten skal fortsatt fylle tallerkenen - så det vil ikke virke som du spiser mindre.

Bare ikke hoper seg maten høyere siden du har sunnere Choice plater. Platene vil ikke magisk endre hvor mye du spiser - selv om de vil hjelpe.

Fokus på mat kvalitet, ikke kvantitet

Hvis du ikke spiser så mye, sørg for at det du spiser er deilig. Kjøp høy kvalitet stykker av kjøtt og fersk eksotiske frukter og grønnsaker.

Spesielt når du går ut for å spise, er det expatiation at du vil "få pengene dine er verdt". Dette er mest en amerikansk fenomen, men jeg har sett at ideen med andre folk også.

Men, spesielt når du er kosten, ikke gå til en buffet. Gå et sted der du ikke engang trenger disse porsjon kontroll tipsene - japanske og franske restauranter er gode valg.

Og når du koker hjemme, lage mat godsakene. Ikke bare gjør en heaping bolle med pasta.

La Mat på tallerkenen

"Rengjør plate!"

"Det sulter barn i Kina som ville elske at mat - så spise opp!"

Din mor elsket deg, og hennes retninger å spise opp var et uttrykk for denne kjærligheten. Imidlertid har tid til å rense plate til hvert måltid bestått.

Det er lange tradisjoner i mange kulturer ved å spise all maten som ble satt foran deg. Og fram til rundt selv 50 år siden disse tradisjonene fungerte godt - siden det ikke var på langt nær så mye mat overalt. Men tidene endrer raskere enn kulturelle tradisjoner gjør.

Nå er det mer fornuftig å praktisere vane å forlate litt mat på tallerkenen din. Dette er en av de porsjon kontroll tips som vil naturligvis føre deg til å spise mindre.

Det er viktig å forstå er at ved å la maten på tallerkenen din ikke du kaster bort den. Wasting mat ville være å spise mer enn du trenger og bare lagre det som fett - det er en sann avfall!

Vent Om 20 minutter før du tar A Second Helping

Som du kanskje har hørt, tar det tid for magen din å registrere at du er full. Så gi det den tiden!

Spis sakte og drikk masse vann. Og hvis du fremdeles føler deg litt sulten - vent.

Hvis du fortsatt sulten på ca 20 minutter, få litt mer å spise. Men jeg satser du vil bli overrasket over hvor være full sniker seg på deg.

Når du er ferdig, fysisk flytte The Food vekk fra deg selv

Dette er en av de latterlig enkle porsjonspakninger kontroll tips som du kanskje ikke har hørt om. Egentlig flytte maten bort fra deg, for å signalisere til deg selv og andre at du er ferdig.

Hvis maten er lenger unna, vil du spise mindre.

Det krever tålmodighet å miste vekt. Og jeg vet tålmodighet høres sjarmerende, gammeldags, og ikke minst litt sexy i disse dager - men det fungerer.

Ikke misforstå, kan en krasj diett gjør du mister en betydelig mengde vekt. Men det vil ikke alle være fett - og det vil være veldig vanskelig å holde vekten av.

Hvis du er seriøs om sant, sakte vekttap sjekk ut Hvordan få Abs e-bok. Den inneholder eksakte, trinn-for-trinn-instruksjoner for hvordan du får dratt, med presis trening og mat ideer. Og du vil kunne opprettholde at vekttap.

Hvorfor langsom og jevn vinner løpet

Å miste vekt og holde den av, selv med den beste vekttap plan, trenger du tålmodighet. For både de fysiske årsakene og de psykologiske årsaker.

Først for det fysiske, er det vanskelig å tape mer enn ca 1 - 2 pounds av fett i uken. Hvis du har en slik alvorlig kaloriunderskudd at du taper mer enn det, er du trolig også miste en betydelig mengde muskler, som ikke er hva du vil gjøre.

For det andre fra den psykologiske perspektiv, er en krasj diett svært vanskelig. Du er stadig nekter deg de deilige mat som du ønsker, og siden du er på et så vanskelig diett, de suget er enda vanskeligere å motstå.

Tredje, ikke engang prøve å skille fysisk og psykisk. Din kropp og ditt sinn fungerer sammen, og en del av et godt kosthold er å vite hvordan å få dem begge til å endre.

Og fjerde, jo saktere du miste vekt (innen grunn), jo lettere en gang kroppen må tilpasse seg. Slow er bærekraftig, mens raske brudd enkelt.

Jo mer du har å tape, jo mer trenger du tålmodighet til å miste vekt

Hvis du er overvektig, er disse hensynene er enda viktigere. Miste 10 pounds for å få kuttet kan være vanskelig, men å miste 50, 75, eller 100 pounds tar uvanlig dedikasjon.

Tålmodighet til å gå ned i vekt er enda mer viktig i disse tilfellene. Det vil ta deg tid å miste alt som vekt, så du trenger en diett plan i lang tid.

Og igjen, vil det være lettere å holde vekten av hvis sunt kosthold for å miste vekt er treg. Jo raskere du ned i vekt, jo mer sjanse er det at du vil bare få den tilbake.

Den kroppsmasseindeks formel, eller BMI formel, er relativt enkel. Du kan bruke den som en farbar tiltak for å finne ut om du er undervektig, normal vekt, eller overvektig for din høyde.

Og mens beregning BMI er ikke den beste måten å finne ut hvor sunn du er, er det ganske praktisk. Nedenfor finner du den BMI formelen, en kalkulator for å bestemme din egen BMI, og hvorfor (hvis du er seriøs om å være sunn) du vil ikke legge for mye vekt på hva din BMI er.

Selv om din BMI har lite å gjøre med om du ser rippet. Det er avhenger helt og holdent på din fettprosent (hvor mye fett du har).

Trening: Slik trener du bedre

Trening: Slik trener du bedre

Trening skal være målrettet. Allerede før du begynner å trene må du vite hva du ønsker å oppnå med treningen.

Treningsprogram

Treningsprogram

Det finnes mange ferdige treningsprogram på internett. Vi har sett på de mest populære.

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Slik bygger du muskler, samtidig som du brenner fett.

Hvordan bygge muskler på den enkle måten?

Hvordan bygge muskler på den enkle måten?

Fra sofagris til Arnold på 8 uker?

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.