Treningsprogram

Slankeekspertene ser aldri ut til å bli enige, men nå har det endelig kommet en helt unik diett og slankekur som gir resultater for alle som prøver seg, uansett hvem man er!

Ned i vekt på rekordtid

Med noen enkle knep kan du gå ned i vekt på kort tid.

Forholdet mellom insulin og vekttap er mye viktigere enn folk flest skjønner. Ved å kontrollere insulinet kan du gjøre det mye enklere (og tastier) å miste vekt.

Insulin er et hormon som skilles ut av din bukspyttkjertelen som regulerer karbohydrat metabolismen, samt fett lagring og bruk. Det er utskilles i blodet ditt når blodsukkeret stiger over et sunt nivå for kroppen din, og det ...

(1) Flytter blodsukkeret (glukose) i musklene, slik at de vil ha masse energi når de kalles på. Hvis du trener hele tiden, så når du spiser, du etterfyller dine musklenes glykogenlagre.

Hvis musklene er allerede full av glykogen, men da insulin har til å sette alt det ekstra blodsukkeret sted å få det ut av blodet! Så ...

(2) Etter fylling muskler, insulin lagrer resten av ditt blod sukker som fett for senere bruk.

Nå er en viss mengde insulin utgivelsen naturlig. Men (som du kanskje har gjettet) hva folk flest spiser er langt fra naturlig.

Spise mat som er pakket med raskt fordøyd karbohydrater som forårsaker blod sukker pigger (som cookies, sukkerholdige kaker, og deilig iskrem) også forårsake insulin toppene. Og disse insulin toppene betyr at de ekstra kaloriene vil bli lagret som fett.

Insulin og Burning Fat

Når insulinnivået er høyt, stopper som kroppen din fra å bruke fett som drivstoff kilde. Årsaken er at hvis insulinnivået er høyt, så du har altfor mye sukker i blodet ditt likevel, og du trenger ikke å bruke fett for energy.1 Du kan bare lagre det for senere, og bruke blodsukkeret nå.

På den annen side, når insulinnivået er lavt, kan du mer fritt utnytte fett fordi kroppen din føler det knase og behov energi. Så å holde insulinnivået lavt virkelig hjelper din innsats for å brenne fett. Og for å unngå å legge på mer.

For å minimere Insulin og Maksimer Fat Burning ...

Nå husker dette, siden det er veldig viktig ...

I kostholdet ditt, karbohydrater føre til at kroppen skiller insulin. Hvis du kontrollere karbohydrater, styrer du din insulin.

Protein og fett føre til mye lavere nivåer av insulin for å bli løslatt, noe som gjør dem mye sunnere å spise enn karbohydrater.

Dette er den egentlige grunnen til at å spise cookies og søte ting gjør du putter på så mye fett. De heve insulin nivåer og fremme fettlagring.

Som George Cahill, en tidligere professor ved Harvard Medical School sa,

"Karbohydrater er kjøring insulin kjører fett." 2

Så, ved å kontrollere din karbohydratinntak, kan du gjøre det mye lettere å gå ned i vekt. Eller mye vanskeligere å vinne den.

På det mest grunnleggende nivået betyr dette bor borte fra enkle karbohydrater. Kjeks, kaker, syltetøy og andre matvarer med tydelig høye nivåer av sukker og høy fruktose mais sirup er ute.

Og bor borte fra raffinerte karbohydrater (som generelt har en høy glykemisk indeks) er bra, også. Matvarer som pasta, hvitt brød, og hvit ris bør elimineres eller spises i moderate mengder for å kontrollere insulin og vekttap.

Trening hjelper insulin og Vekttap

Trening hjelper også deg kontrollere insulin. Og dermed mister vekt.

Mens alle fordelene og mekanismer av insulin og trening fortjener en betydelig mengde oppmerksomhet på egen hånd, bare vet at intens trening hjelper deg regulere insulinet. Intens trening ...

(1) tømmer muskler av glykogen, og

(2) øker musklene følsomhet for insulin.

Tømming musklene av glykogen måte enn når du spiser karbohydrater, og karbohydrater forårsake insulin skal settes ut i kroppen din, kroppen din lagrer blod sukker i musklene i stedet for i fett. Og regelmessig mosjon gjør musklene mer følsomme for insulin slik at kroppen frigjør mindre insulin for å lagre blodsukkeret i musklene - som betyr mindre insulin til potensielt lagre blod sukker som fett.

En spesiell merknad om Korn og insulin

Enkelt, ikke kroppen har evnen til virkelig forbrenne korn ennå. Mennesker bare begynte å spise dem rundt den tiden av jordbruksrevolusjonen, ca 10000 - 12000 år siden - ganske sent i form av evolusjonær historie!

Korn har den store fordelen av å være lett produsert i bulk og at det å kunne fø mange mennesker. Men de generelt føre til høye nivåer av insulin produksjon, og ernæringsmessig de ikke er veldig nyttig - som er grunnen til at de er forsterket med mineraler og vitamins.3

Så, for å kontrollere insulin og vekttap suksess, fjerne de fleste korn fra kostholdet ditt.

En lav insulinproduserende Diet er nøkkelen

En lav insulin kosthold vil hjelpe deg å miste vekt mye lettere enn en all-carb, høy insulin en. Noen generelle retningslinjer er:

Spis mye grønne grønnsaker. Disse gutta er næringsrik og ikke har mange kalorier per porsjon.

Bare si "Ja!" til kjøtt, egg, fisk og fjærfe.

Spis moderate mengder frukt for din søt tann, men ikke overdriv.

En annen bonus av å spise mer protein og fett er at de er fylling og satiating. Spise mer av dem vil at du skal føle full raskere. Så du skal spise i moderate mengder.

Men dette er bare generelle retningslinjer. Sjekk ut dette mer omfattende informasjon om sunn mat å spise for en bedre ide om hva du Chow ned på å kontrollere insulin og vekttap, og for bare å være sunn.

Du vil kanskje merke til at denne dietten er lik primal diett, en paleolittiske diett, eller bare en lav glykemisk indeks diett. Dette er etter design - alle disse diettene er også rettet mot insulin kontroll for å akselerere fett tap.

Trening: Slik trener du bedre

Trening: Slik trener du bedre

Trening skal være målrettet. Allerede før du begynner å trene må du vite hva du ønsker å oppnå med treningen.

Treningsprogram

Treningsprogram

Det finnes mange ferdige treningsprogram på internett. Vi har sett på de mest populære.

Treningsprogram for slanking

Treningsprogram for slanking

Slanking er ikke vanskeligere enn hva du gjør det til selv!

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Slik bygger du muskler, samtidig som du brenner fett.

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.