Treningsprogram

Slanking er ikke rakettforskning. Du oppnår idealkroppen bare uker etter at du har forstått dette om slanking, kosthold og trening.

Treningsprogram som gir deg muskler

Vil du ha mer muskler på kroppen? Dette er sannsynligvis verdens mest effektive program for å bygge muskler.

Har du prøvd å følge treningsprogrammene til proffe utøvere? Du har sannsynligvis funnet ut at det ikke gir optimale resultater, og hvorfor tror du det er slik?

Du kan ikke bruke programmet til proffutøvere dersom du selv ikke er en proffutøver. Skal disse treningsprogrammene må du behandler treningen som en jobb, og gjøre det som er optimalt for treningen i 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

For de fleste mennesker er ikke en proffutøvers treningsprogram noe å satse på. De er tilpasset en helt annen kropp, og med et helt annet TRENINGSBEHOV enn hva du har.

Bygge muskler med verdensmesterenes treningsprogram?

Selv om trening og det å bygge muskler er ekstremt viktig for deg, så er du ikke en proffutøver av den grunn. Skal du ha maksimale resultater og samtidig leve et liv utenfor treningsrommet, må du tenke annerledes.

Hvorfor tror du at de fleste folk ikke lykkes med treningen?

Jeg ser rundt meg i treningsstudioet og ser folk nesten ikke har fremgang: De blir ikke sterkere, får ikke mer muskler og klarer ikke å brenne nok fett til å få en definert kropp.

Skal du oppnå resultater må du trene på en måte som er best for din kropp, ikke på en måte som er best for noen annens kropp! Bruk et treningsprogram som har dette fokuset, og du vil lykkes med treningen.

Spesialtilpasset treningsprogram

Proffutøvere bruker spesialtilpassede treningsprogrammer som fungerer optimalt for dem. Nøkkelordet her er spesialtilpasset treningsprogram og det er nettopp derfor du ikke skal bruke deres treningsprogram.

Du må ha ditt eget spesialtilpasset treningsprogram. Du trenger ikke en personlig trener for å få det (de er som regel alt for dyre og har i mange tilfeller mye dårligere kunnskap om trening og kropp enn hva man skulle forvente).

Funksjonelle muskler

Noen ønsker seg først og fremst visuelt større muskler. Andre ønsker muskler som presterer bedre i forhold til styrke eller utholdenhet.

Når du trener så må du tenke på funksjon. Hva er den viktigste funksjonen dine muskler skal utføre?

Igjen handler det om å trene og spise på en måte som gir deg de ønskelige resultater. Treningen er viktig, men kostholdet fortjener også oppmerksomhet.

Muskelmat: Uten mat og drikke, duger helten ikke

Ingen kan oppnå vesentlige endringer noe som helst bare med trening, fordi det du dytter i deg av mat er minst like viktig.

Trening bryter ned kroppen, og deretter reparerer kroppen seg selv i etterkant (dette kalles restituering). Da er det næringen som avgjør kvaliteten på restitusjonen.

Når muskler trenes, vil det medføre små "sår" på muskelfibrene. Disse sårene vil gro etter noen få dager, og det som skaper fremgang er at når de gror, så vil de bli sterkere enn hva de var før.

Restitusjon, hemmeligheten til å bygge muskler

Restitusjon er nemlig en av de viktigste delene ved trening. Du oppnår ingenting bare ved å pumpe vekter eller å drive annen trening, hvis du ikke tilrettelegger for gunstig restitusjon.

Det snakkes hele tiden om hvor viktig det er med hvile for å bygge muskler. Jeg vil omdefinere dette:

Å hvile i seg selv er ikke det som er interessant, det som er av interesse er i hvilken grad kroppen din har evne til å restituere seg selv.

Å bygge muskler er veldig enkelt når du forstår hvordan man tilrettelegger for optimal restutusjon. Dette er verken tidkrevende eller krevende på andre måter, du må bare forstå hvordan det gjøres.

Restitusjon omfatter ikke bare hvile mellom treninger, men også næring/kosthold, såvel som restitusjon mellom sett under trening.

Treningsprogram for å bygge muskler

Vil du bygge muskler, så må du bruke et treningsprogram som gir optimale resulater for deg.

Det er utrolig lett å bygge muskler når man vet hvordan man gjør det:

  • Optimal trening: Det handler om tilpassing til sin egen kropp, og ikke basere seg på hva som er optimalt for andre.
  • Optimal restitusjon: Tiltakene som gjør at kroppen din restituerer seg på mest mulig effektiv og gunstig måte, slik at du oppnår de resultatene du forventer.

Optimal trening og restitusjon er de to primære oppgaver som du må forholde deg til for å få de forventede resultater.

Vil du ta 250 kilo i benkpress, 350 kilo i knebøy, eller få store og definerte muskler? Vil du brenne fett og gå ned i vekt, eller vil du øke muskelmassen? Kanskje gjøre begge deler samtidig?

Uansett hva du forsøker å oppnå, så kan du det hvis du håndterer trening og restitusjon på riktig måte.

Et treningsprogram som alle kan bruke - fordi det tillater deg å gjøre nødvendige tilpasninger til din kropp og ditt liv - er Somanabolic Muscle Maximizer. Dette programmet vil jeg sterkt anbefale til alle som ønsker å få fart på å bygge muskler som både er visuelt imponerende og samtidig gir deg rå styrke.

Jeg vil faktisk gå så langt som å si at det ikke finnes noe treningsprogram som er bedre enn Somanabolic Muscle Maximizer.

Trening: Slik trener du bedre

Trening: Slik trener du bedre

Trening skal være målrettet. Allerede før du begynner å trene må du vite hva du ønsker å oppnå med treningen.

Treningsprogram

Treningsprogram

Det finnes mange ferdige treningsprogram på internett. Vi har sett på de mest populære.

Treningsprogram for slanking

Treningsprogram for slanking

Slanking er ikke vanskeligere enn hva du gjør det til selv!

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Slik bygger du muskler, samtidig som du brenner fett.

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.