Treningsprogram

Slankeekspertene ser aldri ut til å bli enige, men nå har det endelig kommet en helt unik diett og slankekur som gir resultater for alle som prøver seg, uansett hvem man er!

Kreatin og andre kosttilskudd

Kosttilskudd kan være nyttige for den som trener, men noen har også uheldige bivirkninger og kan i verste fall være dødelig!

Nedenfor følger en liten guide til kosttilskudd som brukes blant kroppsbyggere.

Kosttilskudd brukt i kroppsbygging og styrkeløft og strongman konkurranser er mest brukt av idrettsutøvere og kroppsbyggere for å hjelpe supplere kroppens behov, forbedre sin ytelse og bygge muskler. Kroppsbygging kosttilskudd betyr å ta noe i tillegg til din ernæringsmessige diett. Den brukes til å utfylle bodybuilding diett og mosjon, og de har blitt kjent for å bidra til å bygge muskler raskere.

Bodybuilding kosttilskudd kan deles inn i trening og kosttilskudd. Kosttilskudd inkluderer vanligvis aminosyrer og proteiner, og de brukes til å forsyne kroppen med de essensielle næringsstoffene som kanskje ikke tilstrekkelig som finnes i kosten. Øvelse kosttilskudd er for å øke nivået av visse næringsstoffer til det nivået som ikke kan forbrukes av vanlige mennesker. Dette forsterker effekten når det tas sammen med vekttrening. For å forklare bedre, kreatin supplement, er en øvelse supplement produseres naturlig i kroppen, men det kreves mye mer mengder for at det skal bidra til å bygge opp muskler. De fleste mennesker har en tendens til å assosiere bodybuilding kosttilskudd med steroider og de har bivirkninger. Steroider virker ved å påvirke de naturlige hormonnivåer. Det finnes forskjellige typer bodybuilding kosttilskudd som brukes av idrettsutøvere og kroppsbyggere. De omfatter: protein pulver, glutamin kosttilskudd, kreatin, testosteron utbyggere, thermogenic produkter, essensielle fettsyrer, mineraler og vitamin produkter. Nedenfor er noen av de viktigste bodybuilding kosttilskudd

Proteinpulver og ekstra protein til kroppsbygging

Proteintilskudd: Proteiner er viktig i kroppen for å bygge muskler og reparere slitte vev. Dette er grunnen til at protein tilskudd er en av de vanligste kosttilskudd og svært nødvendig av kroppsbyggere. Det blir normalt tatt i pulverisert form og best tatt umiddelbart etter trening. Det kan tas i stedet for et måltid. Tilstrekkelige mengder proteiner trenger å bli konsumert jevnlig fordi de hjelper muskelvev å vokse og reparere seg selv effektivt. Denne egenskapen er grunnen til at det er spesielt nødvendig av kroppsbyggere fordi musklene gjennomgå mye slitasje under anstrengende og streng øvelser. Det finnes også andre former for proteintilskudd som; whey protein som er lett absorberes av kroppen og best tatt som post-workout kosttilskudd, er kasein protein ikke lett fordøyd av kroppen så sitt beste tatt om natten, melk eller soya protein som er brukes av vegetarianere, eggehvite protein og hamp frø som inneholder essensielle fettsyrer og er også lett fordøyd av kroppen dermed kan tas når som helst på dagen. Protein kosttilskudd som inneholder alle disse typer proteiner kalles blended protein.

Kreatin som kosttilskudd

Kreatintilskudd: Som nevnt tidligere, er kreatin en organisk syre som finnes naturlig i muskel vev, men ikke i tilstrekkelige mengder for å bygge muskler. Kreatin brukes til å forsyne musklene med små pakker med energi som trengs når løfte tunge vekter. Kreatintilskudd gjør herved kroppsbyggere og idrettsutøvere bygge muskler ved å gjøre dem sterkere og i stand til å løfte tyngre vekter for lengre perioder av gangen. Det oppnår dette ved å øke utgivelsen av ATP (adenosin trifosfat) i kroppen. Dette ATP er ansvarlig for utsetting av energi. Kreatin forbedrer også aktiviteter i hjernen ved å redusere mental tretthet. Det anbefales at du får lege før du tar kreatin kosttilskudd fordi kreatin fører vannretensjon som forårsaker stress på nyrene. Det finnes flere typer kreatin kosttilskudd som kreatin Malate, kreatin ethyl ester, og kreatin monohydrat. Disse tilleggene er best tatt med proteintilskudd for maksimalt resultat. Det bør bemerkes at handlingene til disse tilskuddene varierer mellom individer.

Glutamin: Bygg muskler med dette kosttilskuddet!

Glutamin Kosttilskudd: Glutamin er en naturlig forekommende aminosyre som finnes rikelig i kroppen. Faktisk er det den mest tallrike aminosyren i musklene. Når anaerob øvelser utføres av kroppsbyggere, utarmer det de glutamine reservene i kroppen. Det er viktig at glutamin reserve ikke skal bli tømt på grunn mangel av glutamin resultater i svekkelse av immunforsvaret og muskelsvinn. Glutamin er også viktig for proteinsyntesen og muskel utvinning. Dette tillegget kreves av alle kroppsbyggere fordi det opprettholder muskelmasse, forhindre overdreven muskelnedbrytning og også øker immunforsvaret. Glutamin tilskudd fungerer for de fleste individer. Hvis tatt med kreatintilskudd, bestrebe seg på å ta dem på ulike tidspunkter. Dette er fordi de begge konkurrerer om de samme reseptorene. Ideelt sett bør kreatintilskudd tas etter trening mens glutamine kosttilskudd bør tas før trening.

Nitrogenoksid: nytt kosttilskudd, er det farlig?

Nitrogenoksid Kosttilskudd: Disse kosttilskudd er økende etterspørsel blant kroppsbyggere. Nitrogenoksid er en gass som produseres naturlig i kroppen fra en aminosyre-arginin. Dette nitrogenoksid når den slippes øker strømmen av blod og næringsstoffer til muskel vev. Dette er eiendommen som gjør det svært nyttig for kroppsbyggere. De bør tas i moderering fordi overkant nitrogenoksid i kroppen fører til produksjon av overskytende biprodukter av oksygen. Dette kan føre til cellulær skade.

Muskelbygging og kroppsbygging betyr ikke bare satse på treningsøktene alene. Det må være kombinert med rikelig hvile og restitusjon sammen med en godt balansert kosthold. Nybegynnere må starte med færre treningsøkter med rikelig hvileperioder i mellom. Svært ofte, folk gjør feil i å trene som en profesjonell idrettsutøver uten å innse at de også startet vil færre treningsøkter og lagt treningsøkter når de ble større og sterkere. Hvordan Begynn Økter? Når du starter med muskel bygging øvelser, kan du begynne med tre hele kroppen treningsøkter hver uke, og deretter skifte fokus på intensitet.

Sørg for at du får dine fulle åtte timers søvn. Veksten hormonet frigjøres når du sover. Så sikre at du får tilstrekkelig hvile. Drikk rikelig med vann for å unngå dehydrering og holde drikke vann gjennom dine treningsøkter. Det er viktig å drikke minst to kopper vann til hvert måltid. Hvordan hjelper Diet? Når du gjør muskel bygging øvelser, er det viktig å følge en riktig diett. Forbruker riktig mengde kalorier er helt nødvendig, ellers treningen din vil bli helt ubrukelig.

Ditt kosthold må bestå av sunne matvarer, og du bør unngå alle typer mat som kommer fra en boks. Ideelt sett må du ha en diett som er rik på proteiner, karbohydrater, grønnsaker, frukt og fett. Proteiner kan være utledet fra kjøtt, fjærfe, fisk, melk, egg, og linser, etc. Ta med mye grønne bladgrønnsaker som spinat og friske grønnsaker som tomater, brokkoli, gulrøtter, rødbeter og bønner. En god kilde til karbohydrater vil være hvite havre, hele korn pasta, brun ris, quinoa, osv. Spis rikelig med frukt som de gir energi.

Inkluder appelsin, eple, banan, pærer, ananas, papaya, jordbær og bare om noen annen frukt. Når du er i muskel bygging fett er helt nødvendig. Du kan ta fiskeolje, olivenolje, smør, linfrø, og alle typer nøtter. Nøkkelen til å bygge muskler er en proteinrik diett. Mange menn ikke bruker de optimale mengder av mat, og dette kan hindre prosessen med å legge masse.

Spis frokost og etter din treningsøkt må du ha noe som inneholder proteiner og karbohydrater. Dette vil bidra til å fylle på energi reservene og vil også bidra i muskelrestitusjon også. Ideelt sett bør du ha minst seks måltider om dagen når du gjør tunge treningsøkter. Dette vil bidra til reparasjon og gjenvinning av muskler og vil også øke kroppens stoffskifte også.

Kroppsbygging dietter og muskel bygging øvelser er de viktigste måter å få en godt bygget kropp, men tilstedeværelsen av muskel bygging kosttilskudd vil nesten doble resultatene dine og redusere fysiske anstrengelser som forbrukes i kjøkken og i treningssentre.

Liste over ulike typer kosttilskudd

Muskelmasse oppbygging er målet for alle body building kosttilskudd. Det vil hjelpe kroppen brenne opp fett og raskere kroppen byggeprosesser. Det eneste problemet med body building kosttilskudd er at de fleste kroppsbyggere ikke vet hvilken body building supplement er det beste, er dette i stor grad på grunn av det faktum at markedet er mettet med så mange body building kosttilskudd i dag. Ifølge nyere studier, er følgende body building kosttilskudd som vanligvis brukes av profesjonelle kroppsbyggere og bidra umåtelig til hele prosessen med kroppsbygging.

Proteinpulver - denne typen tilskudd er pulveraktig og danner en nødvendig byggesten for musklene i kroppen. Det er vanligvis tatt rett etter at kroppen bygningen trening eller body building måltider. Det er fire vanlige typer proteintilskudd, vanligvis brukt av profesjonelle kroppsbyggere, og de er:

Soya-protein: dette tillegget inkluderer alle essensielle elementer av aminosyrer.

Whey som kosttilskudd: dette er den mest populære typen protein som er mye brukt av kroppsbyggere, har det ingen laktose, en ingrediens som de fleste kroppsbyggere er allergisk mot, og inneholder proteiner som hindrer anti-katabolske effekter og fremmer muskelvekst.

Eggehvite: dette er en meieri-fri protein supplement.

Kasein: kasein hjelper for raskere restitusjon av muskelskader.

Kreatin - dette kosttilskuddet gir energi til energiformål utarmet celler. Det reduserer sjansene for cellulær dysfunksjon og gir muskel en kort boost av energi etter treningsøkter. Det er pro karosseribyggerens venn som det er viktig for intens kroppen treningsøktene. Det første du bør vite om kreatin er at kroppen vår produserer kreatin, ja! Vår lever kombinerer metionin, glysin og argininie å danne kreatin. Kreatin øker muskelvekst og styrke. Kjøtt er gode kilder til kreatin.

Beta Alanine - dette er et kosttilskudd som arbeider med kreatin. Det hjelper buffer melkesyre bygget opp i musklene. Disse melkesyre syrer er ansvarlig for de brennende følelse kroppsbyggere føler når de kommer muskel utmattelse. Beta alanin øker intramuskulære L-Carnosine nivåer av kroppen og lar deg trene musklene lengre og hardere. Studier viser at de utøvere som er naturlig større og sterkere har en høy tendens av å ha konsentrasjoner av intramuskulære L-Carnosine nivåer i sine muskler.

BCAA kosttilskudd - dette er en gren kjede og den viktigste form av aminosyrer - byggesteinene i former for protein. Den gode ting om dette tillegget er at L-valin, L-leucine og L-isoleucin vil bli metabolisert direkte i muskel vev og ikke i leveren. De forhindrer også at muskelvev blir catabolized, og dermed beskytte dine hardt opptjente muskler.

L-Glutamin som kosttilskudd - dette er den eneste rikelig aminosyre i vevet i muskelen. Extreme treningsøkter kan føre til tap av tonn L-glutamin som øker de volumizing muskelcellene, hastigheter opp muskelrestitusjon og øke veksthormon utvinning.

Maltodekstrin - dette kalles også glukose pulver eller multidextrose. Den brukes av idrettsutøvere som er involvert i idrett for å møte energibehovet med intens trening. Maltodekstrin er en mat vanedannende produsert fra cornstarch og blir raskt absorbert av kroppen, og dermed forsyne kroppen med rask energi.

Proteinbarer og kosttilskudd-barer - dette er en viktig supplement for utøvere som er vanskelig å finne tid til å spise. Det er høye protein barer, sliming barer og energi barer. Det er ikke anbefalt for kroppsbyggere som de inneholder addictives og fett.

Kosttilskudd i flytende form som drikke som brukes før trening - dette er energidrikker som inneholder sentralstimulerende midler som guarana og koffein. De hjelper øke energien av kroppsbyggere, holde dem energi gjennom dagens trening.

Probiotika - disse er laget av gode bakterien som bifidus, hjelper de fordøyelsessystemet til å fungere skikkelig, og grunnen til at de er viktige for kroppsbyggere er fordi de hjelper senke kroppens kolesterol nivåer og stimulere immunrespons.

Vitaminer - dette har blitt sterkt anbefalt som den beste sett av vitaminer som alle muskel utbyggere kan få og vil gi gode muskel bygging resultater.

Vitamin B - dette selges som kosttilskudd og vil hjelpe å stabilisere magesyren og påvirker hormoner på en god måte.

Trening: Slik trener du bedre

Trening: Slik trener du bedre

Trening skal være målrettet. Allerede før du begynner å trene må du vite hva du ønsker å oppnå med treningen.

Treningsprogram

Treningsprogram

Det finnes mange ferdige treningsprogram på internett. Vi har sett på de mest populære.

Treningsprogram for slanking

Treningsprogram for slanking

Slanking er ikke vanskeligere enn hva du gjør det til selv!

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Slik bygger du muskler, samtidig som du brenner fett.

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.