Treningsprogram

Slanking er ikke rakettforskning. Du oppnår idealkroppen bare uker etter at du har forstått dette om slanking, kosthold og trening.

Hvordan komme i form

Her er noen enkle tips til hvordan du raskt kommer i form.

Skal du ned i vekt bør du bruke et enkelt og effektivt slankeprogram som gir raske resultater uten å være helseskadelig?

Ønsker du å gå opp i vekt og få muskler, men samtidig brenne fett og få en mer definert kropp, er det et annet treningsprogram du må bruke. Jeg vil perrsonlig anbefale at du går for et "somanabolisk" treningsprogram, dette treffer et bredt publikum og er et perfekt treningssystem for alle som løfter vekter og som vil få mer muskler.

Med så mange forskjellige fitness tilgjengelige alternativer, er det lett å finne en trening som du liker og som vil holde deg motivert til å nå dine mål. Følgende er noen nyttige fitness tips å komme deg i form:

Ikke løft vekter for mer enn en time. Også, etter en times vektløfting, kan muskelsvinn forekomme. Når 60 minutter har passert, satte vektene ned og gi kroppen en pause.

Du skal føle kjempefint og lykkelig etter å ha jobbet ut heller enn tømt for energi. Et godt arbeid ute Programmet omfatter to grunnleggende typer trening: cardio og styrketrening. Cardio trening få pulsen opp og er en god måte å forbrenne kalorier. Tenk også omfatter styrketrening, som innebærer å arbeide med frie vekter eller vekt maskiner. Det bygger muskelmasse.

Innlemme sit-ups i hvert sett med crunches. Gjennom årene har sit-up øvelser falt i popularitet. Vær forsiktig så du ikke forankre føttene når du gjør noen typer sit-ups, though. Denne spesifikke formen for sit-ups kan være dårlig for ryggen skjønt.

Få en øvelse diett som fungerer for kroppen din, og det vil være enkelt å bo på den. Hvis du velger noe du liker, vil du bli glade for å trene.

Din alder bestemmer hvor lenge å strekke. Forutsatt at du er under 40 år, bør du henge på hver strekning på minst 30 sekunder. Eldre enn det, bør du holde hver strekk i et minutt. Dette kan redusere sannsynligheten for å opprettholde muskelskader.

m. treningsøkt stedet våkne opp 15 minutter før vanlig tid. Bruk de ekstra 15 minutter å engasjere seg i en kort treningsøkt som kan inkludere gange, aerobic, for å hoppe tau. Dette vil få din dag av til høyre starten, og du har begynt å bygge en sunn vane som vil vare du en livstid.

En rask og effektiv måte å øke styrken i bena gjør vegg sitter. For å begynne, finne en klar veggplass bred nok til å passe kroppen din. Stå ca 18 inches vendt bort fra veggen. Begynn å lene seg tilbake og bøye knærne inntil ryggen helt passer på veggen. Hold huk ned til det punktet hvor du er i sittende stilling med lårene perfekt parallelt med gulvet. Beholde denne posisjonen helt til du ikke lenger kan stå.

Forbruker pærer og epler kan legge til din generelle helse og kondisjon. å ha et kosthold rikt på råvarer kan også fremme bedre helse.

Ønsker du å få mest mulig ut av ditt arbeid ute. Skikkelig strekk under trening kan øke styrken din med så mye som tyve prosent. Mens du gjør øvelser i sett, bare ta ca tretti sekunder på å fokusere på å strekke ut musklene du målrettet mot. Du kan gjøre arbeidet mer effektivt med denne typen strekningen.

Noen prøvde og sanne øvelser er fortsatt ganske effektive for å styrke kjernen. Sit-ups er fortsatt en stor oppgave for kjerne og ab arbeid, samt ryggmuskulaturen. Arbeide disse musklene gruppene vil hjelpe med nesten alle andre typer øvelser.

Større muskler tar lengre tid å stille tretthet enn mindre muskler. Begynn treningen med manualer, så fortsett med vektstenger, og arbeide på maskinene siste.

For enkel fitness, prøve å arbeide i hagen. Utføre verftet arbeid motiverer deg til å komme utenom og flytte rundt. Dette gir en perfekt treningsøkt mulighet. Kom deg ut og forbedre tempoet ditt minst en gang i uken for å gi deg selv med mye nødvendig fysisk aktivitet. Din plen vil være misunnelse i nabolaget, og du vil få en bedre kropp som en bonus.

Kjøpe en ny, søt antrekk å gjøre treningsøktene dine i vil gi deg en trygghet løft for å komme tilbake på sporet med dine treningsmål. En belønning vil gi deg motivasjon og hjelpe deg vise det fram på treningsstudioet.

Målet ditt er å bo mellom åtti til hundre og tjue når du ri på sykkel. Du vil kunne ri lenger i et raskere tempo uten å forårsake unødig belastning på knærne. Tell hver gang benet kommer opp i løpet av et tidsrom på 10 sekunder og multipliser det med seks, og du vil få tempo. Strebe etter 80 til 110 rpm for en sikker og effektiv sykling trening.

Hvis du utøvd den forrige dagen, trene musklene du har brukt. Orker ikke like mye krefter på musklene dine som du ville gjort i løpet av en vanlig treningsøkt.

Når man kjører en terrengsykkel, lent fremover øke momentum når sykle oppoverbakke. Gjør du det hjelper å fordele vekten riktig og tvinger forhjulet ned. Lent tilbake kunne føre til at forhjulet til å heve til tider, noe som vil gjøre deg jobbe hardere.

Det er ikke vanskelig å trene slik at man får mer muskler, og det er heller ikke vanskelig å gå ned i vekt og slanke seg hvis det er det man vil. Prøv å hele tiden holde deg aktiv, selv om du er i ro. Strekk ved skrivebordet på jobben eller gjøre noe leg raises når du slapper av på sofaen.

Kort tid etter skader, bør trener gjenopptas med spesiell oppmerksomhet rettet mot de musklene som er skadet. Doing milde øvelser på en mindre prosent av intensitet din kan hjelpe skaden leges. Utføre en liten øvelse strekker ut disse skadde musklene, og det gir ekstra blod og oksygen å strømme til dem.

Trening: Slik trener du bedre

Trening: Slik trener du bedre

Trening skal være målrettet. Allerede før du begynner å trene må du vite hva du ønsker å oppnå med treningen.

Treningsprogram

Treningsprogram

Det finnes mange ferdige treningsprogram på internett. Vi har sett på de mest populære.

Treningsprogram for slanking

Treningsprogram for slanking

Slanking er ikke vanskeligere enn hva du gjør det til selv!

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Slik bygger du muskler, samtidig som du brenner fett.

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.