Treningsprogram

Slanking er ikke rakettforskning. Du oppnår idealkroppen bare uker etter at du har forstått dette om slanking, kosthold og trening.

Hvordan bygge muskler på den enkle måten?

Fra sofagris til Arnold på 8 uker?

Bygge muskler er et spørsmål om å vite hva du gjør slik at du kan få de resultatene du ønsker. Før du drar til vektrom, les denne artikkelen. Tipsene nedenfor vil gi deg noen ideer om hvordan du effektivt bygge muskler, slik at du ikke kaster bort tid eller energi på trening rutiner som ikke egentlig fungerer.

Hvis du har besluttet å arbeide med å bygge opp muskelmasse, først snakke med legen din. Mens du trener kan forbedre nesten alle type kropp, er det noen forhold som krever at du unngår visse typer trening. De fleste av dem er knyttet til hjertesykdommer og tunge løft.

VIKTIG: Det beste treningsprogrammet du kan bruke for å raskt bygge muskler må være basert på funksjonelle prinsipper innen kroppsbygging. Vitenskapen har nå kommet så langt at vi vet hva som er optimal trening for den gjennomsnittlige person som trener med vekter. Anbefaler spesielt treningsnettstedet Muscle Maximizer for mer infrmasjon om dette.

Muskel bygningen er en veldig interessant aktivitet, men det er en som krever forberedelse og kunnskap for å unngå skade. Ikke bare kjøre til treningsstudioet tenker at du kan lære mens du går. Enten gå sammen med en erfaren venn eller gjøre noen undersøkelser på forhånd å vite hva du kan forvente.

Å vite hva kosttilskudd for å ta kan gjøre en stor forskjell i muskel bygningen. Mange bruker kosttilskudd for å hjelpe dem med å bygge muskler. Utdanne deg selv på riktig supplement inntak er like viktig som styrke trening selv. Så det er viktig at du forstår hva kosttilskudd for å ta før du begynner en treningsøkt og etter en treningsøkt.

Vær tålmodig. Bygge muskler er ikke en rask løsning, det tar tid før du begynner å se muskelutvikling. Dette kan være nedslående og gjør at du vil slutte. Men hvis du trener med riktig teknikk og gjøre hva du trenger å gjøre, stole på at resultatene vil komme i tide.

Pass på at du spiser nok mat til å støtte ny muskelvekst. Mange mennesker sliter med å ikke spise nok til å støtte den type vekst de prøver å oppnå. Hvis du prøver å gå ned i vekt og bygge muskler samtidig, sørg for at du spiser protein rik mat til å hjelpe med muskel vekst.

Å ha en pålitelig treningspartner er svært viktig når du bygger muskler. Denne partneren kan hjelpe oppdage deg slik at du kan pumpe ut de få ekstra reps på at du ikke kan gjøre på egenhånd. Det kan også hjelpe hvis din treningspartner er sterkere enn deg fordi dette kan presse deg til å jobbe enda hardere.

Hvis du jobber mot "bulking opp" musklene, ikke gjør cardio i mer enn 90 minutter per trening. For mye cardio kan føre til at kroppen til å danne "lean muskel" i stedet for bulk som du ønsker. Cardio er svært viktig, men satte en grense på den for best resultat.

En av de mest vitale ernæringsmessige aspekter av bygge muskler er protein. For å bygge muskler, bør du ta sikte på å innta en eneste gram protein for hvert eneste pund at du veier. La oss si at veier du 170 pounds. I så fall bør du ingest 170 gram protein daglig.

Prøv å gjøre benkpress og knebøy på samme måte som du gjør markløft, som er fra en fullstendig stopp. Utnytte benk og knebøy bevegelser i power rack, og la sikkerhets barer settes på et visst punkt der dette bar er nederst på disse trekkene. Du må la bar bosette seg på dette punktet. Dette hjelper deg til å fjerne ethvert elastisk spenning, som bistår deg i å øke din styrke.

Spise fisk er en fin måte for deg å fylle drivstoff på kroppen når du prøver å bygge muskler. Fisken inneholder omega-3. Omega-3 hjelper muskelen til å bli stadig følsomme for insulin, noe som vil bidra til drivstoff lagring av aminosyrer, og glykogen som lagres i musklene.

Styrketrening med vekter er den vanligste måten å bygge muskler og øke styrken. Liten skade er påført musklene under trening og kroppen reagerer med svakt økende størrelsen på muskelen. Jo sterkere muskler kan da håndtere den samme arbeidsmengden lettere neste gang. Når motstanden er økt, svarer muskelen ved å øke i størrelse igjen.

Gjør "tre store" en del av din daglige treningen rutine. Disse tre øvelsene inkluderer: markløft, knebøy og benkpress. Disse spesielle øvelser er kjent for å bidra til å bygge bulk, styrke og tilstand musklene hver gang de er ferdig og bør inkluderes i rutinen for maksimal muskel bygging suksess.

Når folk prøver å gå ned i vekt, de hater å måtte konsumere kylling og brokkoli hver eneste dag. Det samme gjelder for folk som prøver å få muskler og forbruker eggehviter og paprika hver dag. Dette kan bli veldig kjedelig. Dette er hvorfor du bør prøve å oppdage noen nye oppskrifter du kan bruke, som kan gi deg den ernæring du trenger og også være deilig.

Igjen, må du forstå hvordan bygge muskler fungerer, hvis du vil bygge muskler effektivt. Forhåpentligvis har du en mer solid forståelse av det grunnleggende nå, så du kan opprette en muskel-building plan som er fornuftig. Bruk tipsene du bare leser for å hjelpe deg å komme opp med en effektiv måte å bygge muskler.

Trening: Slik trener du bedre

Trening: Slik trener du bedre

Trening skal være målrettet. Allerede før du begynner å trene må du vite hva du ønsker å oppnå med treningen.

Treningsprogram

Treningsprogram

Det finnes mange ferdige treningsprogram på internett. Vi har sett på de mest populære.

Treningsprogram for slanking

Treningsprogram for slanking

Slanking er ikke vanskeligere enn hva du gjør det til selv!

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Slik bygger du muskler, samtidig som du brenner fett.

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.