Treningsprogram

Slankeekspertene ser aldri ut til å bli enige, men nå har det endelig kommet en helt unik diett og slankekur som gir resultater for alle som prøver seg, uansett hvem man er!

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Slik bygger du muskler, samtidig som du brenner fett.

Brenn fett og bygge muskler er mulig. Et bra treningsprogram som tar sikte på dette er Muscle Maximizer, som er et utrolig bra system for alle som ønsker en imponerende kropp, både menn og kvinner. Denne linken må du bare sjekke ut hvis du vil bygge muskler og brenne fett raskere enn lynet!

Mange mennesker leter etter måter å brenne fett og bygge muskler, men ikke alle lykkes på det fordi det meste av tiden de gjør noe galt. Vet de 3 mest grunnleggende ting du bør vite for å holde tritt med din vekttap programmet og for å sikre at du faktisk brenner fett og bygge muskler.

Det høres lett ut, men for å oppnå disse elementene, må du nok dedikasjon og disiplin i begynnelsen til du når målet ditt. Fokuser på de 3 grunnleggende prinsipper første så vil du bli vant til den vanen før de blir en del av din livsstil.

Her er tre grunnleggende prinsipper for å brenne fett og bygge muskler:

Kosthold for å bygge muskler

Høres kjent og lett, ikke sant? Men ærlig talt, er ikke alle interessert i å vite hva som er rett og riktig å spise.

Tilstedeværelsen av for mye bearbeidet, søppel og rask mat har nesten eliminert ut sans for ernæring og forståelse hva som er virkelig best for helsen vår. Det er vanskelig å fokusere på de beste mat å spise når du er omgitt av disse smakfulle godbiter som er lastet med kunstige smakstilsetninger og konserveringsmidler.

Spise riktig mat er nøkkelen til å brenne disse uønskede fett. Men med disse fristelsene rundt, er det vanskelig å velge og holde seg til riktig mat.

Vær oppmerksom på at rundt 75% av vekttapet kan tilskrives spise riktig mat, mens rundt 25% kan komme fra trening. Riktig mengde kalorier og fett i kosten vil være nødvendig å fylle drivstoff på musklene som du bygger dem. Disse fett og kalorier bør bare komme fra gode kilder som naturlige og sunne matvarer som fisk, magert kjøtt, noen meieriprodukter og andre matvarer som har gode kalorier og fett.

Du trenger en 40-40-20 forholdet av protein, karbohydrater og fett i kosten, og de bør komme fra gode kilder.

Riktig trening for å bygge muskler

Hvis du ikke vet hvordan man skal arbeide disse musklene for å bygge dem, ikke forsøk å gjøre det alene. Du må få hjelp og råd fra en profesjonell muskel trener for å gjøre det. Kjenn dine begrensninger samt å forebygge skader og andre mulige dilemmaer.

Spør legen din om muskel bygningen gjennom vektløfting er greit for din helse. Det vil være uklokt hvis du bare treffer gym uten å kjenne ditt sanne fysiske tilstand. Husk at muskel-building krever utholdenhet, og du må ha en friskmelding for å holde ut.

Restitusjon og hvile

For å brenne fett og bygge muskler, må du også hvile for å gjenopprette styrke og for ditt muskelvev for å bygge og styrke i tillegg. Ikke over-toget fordi det kan utmatte deg og kan forårsake andre alvorlige problemer.

Hvis du bygger en bestemt del av kroppen din, vil du trenge rundt 72 timer med hvile før du vekt tog igjen. Dette sikrer at dine muskel vev utvikler gradvis og jevnt.

Hvis du planlegger å brenne fett og bygge muskler og vet veldig lite om det, går Mike Geary The Truth About Abs hjemmeside. Dette er e-boken gir fullstendig informasjon om å miste vekt og forbedre magemusklene. Den har også informasjon om ulike måltider forslag og diett planer som du kan bruke sammen med din vekttap programmet. Sannheten om Abs talsmenn aktivt bruk av ulike abdominal muskel-og multi-felles øvelser. Besøk Truth About Abs nettsted for å lære mer.

Trening: Slik trener du bedre

Trening: Slik trener du bedre

Trening skal være målrettet. Allerede før du begynner å trene må du vite hva du ønsker å oppnå med treningen.

Treningsprogram

Treningsprogram

Det finnes mange ferdige treningsprogram på internett. Vi har sett på de mest populære.

Treningsprogram for slanking

Treningsprogram for slanking

Slanking er ikke vanskeligere enn hva du gjør det til selv!

Hvordan bygge muskler på den enkle måten?

Hvordan bygge muskler på den enkle måten?

Fra sofagris til Arnold på 8 uker?

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.