Treningsprogram

Slanking er ikke rakettforskning. Du oppnår idealkroppen bare uker etter at du har forstått dette om slanking, kosthold og trening.

Bli sterk som en bjørn

Drømmer du også om å bli sterk?

En reise på tusen mil starter med det første skrittet. Og når du flytter den ene foten frem, kommer den andre etter.

Dette motiverende sitater som bør være gravert i tankene til alle kroppsbyggere og alle som driver å løfter vekter, enten man driver med strongman konkurranse eller styrketrening som hobby.

Ingenting godt kommer lett, en viss innsats må utøves for å få det. "Når jeg trener klienter, kan jeg fortelle med en gang hvis de vil nå sine treningsmål! Jeg har ikke en spesiell trener.

En av biprodukter av kroppen bygningen er selvdisiplin. Bortsett fra å få drømmen din kropp, vil kroppen bygningen gjøre deg ekstremt disiplinert på slutten av dagen. Personer som mangler evnen til å disiplinere seg selv vil trolig være inkonsekvent i trening og dietter, og vil ha større sjanse for å miste fokus og motivasjon halvveis på muskel bygge programmet. Dette vil til slutt føre til dårlige body building resultater.

Ingen ble født med store Selvdisiplin ferdigheter som det tar en bevisst innsats av den enkelte for å oppnå selv-disiplinære tiltak. Når du arbeider ut for å få rippet, vil det definitivt være noen trening øvelser som du ikke liker en bit eller noen diett krav om at du bare ikke kan venne seg til, selv når du kan velge å ignorere dem og gjøre hva du er komfortabel med, vil disiplin gjøre deg gjøre dem.

Hvor disiplin begynner å bli et problem, vil motivasjonen begynner å falle lavt. Mens disiplin er din styrke til å gjøre ting riktig, vil motivasjonen holde deg gående til slutten. Dette må jeg si er ikke så lett som det høres ut, fristelser gå tilbake til din gamle livsstil og vane vil prøve å vinne deg tilbake, på dette punktet er det bemerkelsesverdig å si at kroppsbyggere som er disiplinerte vil håndtere fristelser bedre og ha en høyere sjanse for å vinne.

Her er noen tips for å hjelpe alle kroppsbyggere øke deres motivasjon for å få raske resultater.

INNSTILLING konkrete mål - den enkleste måten å få motivasjon høy er ved å sette konkrete mål for deg selv. De kan være små kortsiktige mål som du har tenkt å oppnå daglig eller ukentlig. Dine mål kan være målrettet antall repetisjoner og sett for daglig trening. Oppnå målene dine vil du føle deg fornøyd med deg selv og gi deg mot til å gå videre til neste nivå.

Visualiser dine mål BODY BUILDING Økter - Hvis grunnlaget for å arbeide ut er å få rippet fort eller å miste vekt, så prøv å visualisere deg i drømmen din kropp. Dette vil passere en melding til hjernen din at du trenger støtte for å hjelpe deg å komme dit, og også holde deg motivert. Stopp ønske du var som ett, og begynne å handle det.

PEN NED dine mål - selv om du har dem opp i hodet ditt, likevel skrive dem ned. Skrive ned målene dine vil holde deg ansvarlig for dine handlinger. Mest vellykkede kroppsbyggere gjorde dette, bærer de sine mål med dem og andre det leses straks våkne de opp og før du går til sengs.

THE POWER OF MUSIC - musikk vil ikke legge til minste muskel i kroppen din, men det vil sikkert forlenge trening periode og har evnen til å holde deg i godt humør for en meget lang tid. Bortsett fra dette, vil du neppe føle deg sliten hvis du lytter til musikk mens du trener.

SKJEMA A PACK - dette er hva jeg kaller mega-booster. Opplæring i grupper vil bidra til å øke motivasjonen. Det gir rom for moro, konkurranse, læring og assistanse. Selv om du har en innendørs gym, prøv å gå til noen av de lokale treningsstudio minst en gang på en stund og du vil se forskjellen.

Søk etter din svake punkt - søk etter det aspektet av kroppen bygningen som du ikke liker og jobbe med det, om mulig få en spotter for å hjelpe deg med det eller bare gjøre det i grupper. Gjøre det i gruppen kan hente ut den lyse siden du aldri visste om det området av muskel bygningen.

SE DINE Role Models - noen kroppsbyggere var vellykket, ikke fordi de hadde alle det tar, men fordi de var alltid se sine forbilder. Arnold hadde den legendariske av Reg Park, og de fleste kroppsbyggere så trinnene fra Lee Haney. Å ha rollemodeller vil gå en lang vei å hjelpe deg.

LAG EN FRIST - akkurat som det er i alle andre aspekter av livet, vil utsette ikke hjelpe deg en bit, mens utsette vil forsinke opplevelsen av hardt arbeid, vil det nesten stoppe suksess. Lag en frist for deg selv og prøv ditt beste for å møte opp med den. I tillegg til dette vil vite at du burde avslutte noe etter en viss tid gjøre deg jobbe hardere med det.

CHANG E det du gjør - prøver du best å veksle trening øvelser. Ikke gjør den samme øvelsen for lenge som det vil gi kjedsomhet sjansen til å stille i.

Trening: Slik trener du bedre

Trening: Slik trener du bedre

Trening skal være målrettet. Allerede før du begynner å trene må du vite hva du ønsker å oppnå med treningen.

Treningsprogram

Treningsprogram

Det finnes mange ferdige treningsprogram på internett. Vi har sett på de mest populære.

Treningsprogram for slanking

Treningsprogram for slanking

Slanking er ikke vanskeligere enn hva du gjør det til selv!

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Bygge muskler og brenne fett samtidig

Slik bygger du muskler, samtidig som du brenner fett.

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.