Trene underarmer

Trene underarmer

Les også: Hvordan redusere fett rundt midje og mage

Av Marianne Iversen - Fredag 28.10.2016

Her får du tips om hvordan du skal trene underarmer. Se forøvrig våre treningsprogram av underarmer og trening generelt.

Trening av underarmer er både morsomt og enkelt. Det skal være like hardt som all annen trening, men endog er det morsom trening å utføre.

Grip styrke er svært nyttig på så mange måter ... den sterkere grep, jo større vekt du kan løfte og jo lenger du kan holde det. I de fleste tunge trekker øvelser, er grep styrke den begrensende faktor. Bygging tykke, kjøttfulle underarmer er en flott fysikk forbedring - ganske ofte, underarmene er de eneste synlige muskler som ikke dekkes opp av klær!

Underarmer treningsprogrammer på nett

Jeg har funnet ut at den mest effektive underarm og grep styrke øvelser er ikke de typiske håndleddet krøllene du se mange mennesker gjør i gym. Jada, kan du få en god pumpe og en god brenne når du gjør dem, men hvor praktisk er de når det kommer til "virkelige verden" gripende?

Viktig å vite ved trening av underarmer

Følgende øvelser, tips og teknikker er alle om "praktisk". Her er de i ingen spesiell rekkefølge:

1. En bøtte med Sand

Få en bøtte og noen lekeplass sand fra et hjem forbedring butikken (det er ca 3 eller 4 dollar for en pose med 50 lbs, så det er virkelig ikke dyrt). Fyll bøtte med sand. Nå dykke hånden ned i bøtta og begynne å jobbe fingrene gjennom sanden.

Noen få minutter av dette og underarmene og alle de små musklene i hånden din vil bli stekt! Bytt til den andre hånden og går igjen. Sanden gir god all-over motstand for å maksimere effekten på hender, fingre og underarmer.

2. Klemme en tennisball

Hvis du ikke har råd til en fancy Gripper, bare få en gammel tennisball og klem den gjentatte ganger mens du ser på TV. Hockey legende Gordie Howe pleide å gjøre dette hele tiden, og han hadde noen av de sterkeste underarmene (og en av de vanskeligste slapshots!) I NHL. Enkelt, praktisk og effektiv. Ingen unnskyldninger.

3. Barbell Statisk Rommer

Sett opp en vektstang i power rack med skinnene som ligger rett over kneet nivå. Laste opp en bar (bruk moderat vekt til å begynne med). Nå står ved baren, nå ned og grep den i midten med en hånd. Stå opp med bar og bare holde det for så lenge du kan inntil grep gir ut.

Ikke bare er du kjemper direkte mot tyngdekraften, du også kjemper for å balansere stangen i en hånd. Veldig effektivt på underarmene og på grep!

4. Farmers Walks

Grab et par tunge manualer og gå en tur. Bokstavelig talt. Bare plukke dem opp og gå før du ikke kan holde på enkeltmanualer lenger! Gripende tunge gjenstander mens du går skaper mye ustabilitet, noe som vil arbeide underarmene veldig sterkt.

Og det trenger ikke å bare være begrenset til manualer ... det er Bondens Walk håndterer at du kan kjøpe som fungerer for dette. Du kan også bruke et par EZ Curlstenger lastet opp og få fordelene av Bondens Walk og vektstang statisk holder. Pokker også gå med et par bøtter med at sand fra den første tips er en annen vei å gå. Ikke begrens deg til konvensjonelle elementer ... selv et par tunge poser med hundemat vil fungere!

5. Tykke Bar Øvelser

Gripende rundt en større diameter er en ikke-så-hemmelige "hemmelighet" som styrke konkurrenter ofte bruke til å utvikle grep styrke. Gripende rundt en tykkere bar setter en helt annen stress på grep og underarmene, noe som resulterer i raske forbedringer i disse områdene.

Du kan bruke stolper som er bygget tykk for dette (du har kanskje sett "Fat Bars»), eller du kan bruke andre ting å lage dine egne tykke barer. Tape brukes ofte for å oppnå dette (innpakning tape rundt en bar eller dumbell håndtere gjentatte ganger til den er tykkere i størrelse).

En teknikk jeg liker å bruke er å få litt skum rørisolasjon fra jernvarehandelen, kuttet et par 5 tommers seksjoner deretter satt DE på baren. Grep om dem når du gjør du trener og du vil merke en stor annerledes i underarmen aktivering (det er skitt-billig og midlertidige, som er fint hvis du trener i en kommersiell gym som ville rynke på deg innpakning duct tape rundt sine barer).

6. Gjør Reverse Curls

Ikke snu håndleddet krøller ... faktiske omvendt Barbell curls. Dette vil treffe de underarmene meget sterkt, og som du trøtthet, vil grep få en fin trening fordi det er den eneste holde baren fra å falle ut av hendene (ikke tilfellet med vanlige vektstang krøller).

7. Ikke bruk armbånd

Dette er en enkel ting, men veldig viktig. Hvis du stadig bruker håndleddet wraps eller andre grep bistand, vil du aldri fullt utvikle din egen grep styrke, som vil begrense deg i det lange løp. Det er fint å bruke grep assistanse gang en stund og for maksimal heiser, men jo mer du stole på dem, jo ??mindre grep styrke og underarm utvikling får du.

8. Hanging

Høres enkelt nok, ikke sant? Grab en chin-up bar og bare henge fra det før du ikke kan holde på lenger. Og jeg mener før du henger med fingertuppene og deretter skli av baren fordi hendene låse opp med melkesyre.

Du vil få en stor strekning i overkroppen og du vil forbedre din grep styrke samtidig.

Hvordan få sterke underarmer

Kroppsbyggere ofte møter visse håndleddet problemer som manifesterer seg på ulike måter. Noen føler smerter i håndleddene under og etter gjennomføringen av benkpress. Andre føler kramper i de indre og ytre håndledd etter at de har trent sine triceps og biceps. De fleste av disse skadene er forårsaket av svake leddbånd og det er ulike øvelser som kan brukes til å reversere situasjonen. Ved å gjøre vektstang håndledd-krøller og den reverserte håndledd-curls med slutten av en polstret benk senene i håndleddet området skal kunne bli sterkere og tøffere. Det er best å bruke en vekt som gjør det mulig for 8-12 reps. Dette vil gjøre det mulig for håndleddene å være fleksibel og smidig under treningen.

Denne type trening bør være ditt første kurs av handlingen når du trenger å trene svekkede forbindelser i håndleddene. Stilene som er beskrevet ovenfor vil øke strekkfasthet av dine leddbånd bedre enn noen grep maskin eller hånd våren. Underarmen muskler vil også ha nytte av disse øvelsene. De biceps vil få en bedre curling reaktiv base mens triceps vil få mye mer stabilitet.

Mange kroppsbyggere som bruker benkpress i trening lider av en form for håndleddet skade eller annet. Hemmeligheten til å sikre at disse skadene er dempet, er å sikre at vektstangen ikke rulle tilbake som de holder det i sine hender. Denne handlingen har en tendens til å over-strekke sener og håndledd. De mest berørte strukturer er senene som forårsaker bakover og fremover underarm bevegelser.

Den beste måten derfor å trene mens du er på benken er ved å la vektstangen løgnen over kjøttfulle delen av hånden din i mellom hælen av hånden din og basen av tommelen. Denne spesielle stilen sikrer at det er en bone-on-bein støtte som carpals ligge på ULNA og radius av underarmen. På denne måten er det åpenbart at sener og leddbånd er forhindret fra å få eventuelle skader som kan oppstå ved bruk tunge benching vekter. Dette er også en mye stabilisert måte trening på benken.

Ved siden denne typen trening er det obligatorisk at kosthold også kosttilskudd dette arbeidet. Det anbefales at du inkluderer noen næringsstoffer som vil hjelpe deg å styrke håndledd og ledd. Du kan gjøre dette ved å inkludere sunne oljer som linfrø i kostholdet. Også legge viktige mineraler som kalsium og andre mineraler chelated til oljer. Få så mye sollys som du muligens kan. Å fremme syntese av kollagen vev (disse har å gjøre med bindevev) du bør ta i tilstrekkelige mengder av matvarer som inneholder vitamin C og vitamin B-komplekset.

Hvis problemet en tendens til å vedvare er det tilrådelig at du besøker en ortopedisk spesialist for videre råd. Pass på å samle inn korrekt informasjon og anvende terapi råd i treningen din tilsvarende. Du bør være åpen for at de aches og smerter er som følge av mangel på trening og condition. Hvis så kanskje du kan starte med curl stang for å trene triceps og biceps.

Teknikker ved underarm trening

En av de vanligste spørsmålene jeg får utenfor treningsstudioet er "har du å trene hver dag for å ha våpen som dette?" Jeg har alltid svare med en ettertrykkelig "nei". Men mange mennesker ikke engang starte en øvelse programmet fordi de feilaktig tror at fremgangen kommer bare hvis de jobber ut hver dag. Enda verre er den feilaktige antakelsen at mer er alltid bedre. Slik logikk tilsier at jo mer du trener jo mer vil du vokse, og så videre ad infinitum. I realiteten denne tilnærmingen fører til slutt til over treningen.

Over trening oppstår når du ikke klarer å gi kroppen nok tid til å samle krefter mellom treningsøktene. Når det gjelder arm trening, kan over opplæring oppstå ganske enkelt fordi armmusklene er relativt små i forhold til store muskelgrupper som rygg, bryst og ben. Så du trenger ikke å trene armene så ofte som du kan arbeide disse andre kroppsdeler. I tillegg armene får sekundær eller "sammensatte" arbeid i alle rygg og bryst øvelser som også øker deres mottakelighet for over treningen. Hvis du er nybegynner, anbefaler jeg at du trener armene ikke mer enn to ganger per uke, med maks 12 sett per sesjon for biceps, 12 sett for triceps, og 6 sett for underarmene.

Din arm trening bør være streng og intens, men ikke så hyppig som å frata dine biceps, triceps og underarmer med tilstrekkelig hvile mellom treningsøktene. Mens muskulær overbelastning er viktig å stimulere hypertrofi eller muskelvekst, skjer denne endringen når du er i ro - ikke under treningsøktene. Hypertrofi innebærer proteinsyntese som er den biokjemiske prosessen som faktisk bygger muskler. Hvis du trener så ofte at kroppen din ikke kan fullføre denne prosessen, vil du faktisk begynner å miste muskler som følge av treningen.

Hva forårsaker over treningen? Vanligvis er det en kombinasjon av for mye entusiasme for et bestemt trening og / eller utålmodighet for å se resultater. Men denne entusiasmen synker raskt som de fysiske og psykiske effekter på over trening ta tak. Den vanlige fysiske nedfall omfatter kroniske muskel sårhet, mangel på energi, og tap av muskel vev. Annen fysisk skade fra over trening kan inkludere muskel fiber skade og eventuell skade. Disse skadene kan føre til muskel spenninger og tårer, senebetennelse, bursitt, stress frakturer og felles fornedrelse.

De psykiske eller psykologiske effekter på over trening er like ødeleggende som den fysiske nedfall. Disse over opplæring symptomene omfatter irritabilitet, tap av opplæring entusiasme og frustrasjon fra mangel på muskelvekst. Dette misnøye skaper ofte en ond sirkel som de fleste kroppsbyggere ikke anerkjenner over opplæring som en kausal faktor når de opplever dårlige resultater. Følgelig fører denne treningen frustrasjon vanligvis til intensivert trening der bare forbindelser over-trente kondisjon.

Enda en, men mer subtil årsak til over opplæring er dårlig trening teknikk. Trening med feil teknikk expends mye energi, men gir magre resultater. Siden denne tilnærmingen krever så mye ekstra innsats, er det lett å overfokusere tog i jakten på tilfredsstillende muskelvekst. Igjen, er nøkkelen til å unngå denne fallgruven trening effektivt med riktig teknikk. Hvis du noensinne har mistanke om at du har over trent, ta litt tid. Avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand, må du ta alt fra noen uker til flere måneder av fra treningsprogrammet ditt.

Øvelser for underarmer

Underarmer er en notorisk vanskelig kroppsdel ??å få gode muskel gevinster på. Noen mennesker, uansett hvor hardt de prøver, vil aldri kunne få underarmene som Lee Priest. Hvorfor? Ett ord. Genetikk!

Du kan trene dem hver dag, så tung som du kan gå, spise store mengder protein og ingen av det vil gjøre en forskjell hvis du ikke har rett genetiske sminke.

Men hva du kan gjøre er å trene det du har å få den største, magreste underarm du kan få. Øvelse 1 - Barbell Armbånds Curls Den lave ned Vektstang håndleddet krøller fokusere på flexors i underarmen. De flexors er ansvarlige for oss å lukke vår hånd / fingre, holde på objekter, og bringe vår håndleddet mot den indre delen av underarmen.

Teknikk Knele ved siden av en benk holde vektstang med håndflatene opp (som om du er i ferd med å utføre en bicep curl). Nå hvile underarmene på benken, og lar hendene og vektstang slapp over den andre siden av benken. Bruk håndledd og hender, rull barbell ned mot gulvet la det ned så langt som komfortabel, og deretter krølle den tilbake opp mot taket, spenner underarmen muskler på toppen av sammentrekning. Komplett 10-15 repetisjoner i 3 sett som utgangspunkt.

Øvelse 2 - Motsatt Barbell håndleddet Curls Den lave ned Denne øvelsen tillater deg å fokusere på brachioradialis og extensor i underarmen, som gjør oss til å utvide våre fingre og flytte vår hånd bakover mot den ytre delen av underarmen.

Teknikk Nesten nøyaktig det samme som vektstang håndleddet krøller men i stedet for å ha håndflatene vendt opp, står de ned. Også bør du bare la håndleddet roll mot gulvet og krølle opp mot taket. Tillater fingrene ut kan redusere grep slik at du ikke kan utføre øvelsen riktig. Igjen husk å spent underarmen muskler på toppen av sammentrekning. Komplett 10-15 repetisjoner i 3 sett som utgangspunkt.

Øvelse 3 - Dumbbell Twists Den lave ned Denne øvelsen tillater deg å fokusere på hele underarmen (bøyere, extensor og brachioradialis)

Teknikk Ta en dumbbell som er tung nok til å understreke underarmene når du plukker den opp. Så hold på et stativ eller benk med den andre hånden slik at du bøyer deg over i en 45 graders vinkel på brukervennlighet. Med manual i hånden, la armen slappe ned slik at det er rett under skulderen. Nå begynner treningen ved å vri håndleddet klokken og deretter mot klokken på en kontrollert måte for half reps. Husk å holde albuen så stille som mulig å eliminere skulder rotasjon som vil redusere isolasjon av underarmen muskelen. Prøv 3 sett med 20 fulle repetisjoner til å begynne.

Øvelse 4 - Reverse Barbell Curl Den lave ned Baksiden barbell curl er i utgangspunktet en barbell curl, men i stedet for å ha håndflatene vender opp, ansiktet ned. Enkelt. Det er bra for dine brachioradialis og bidrar til å utvikle tie-ins mellom underarm og bicep.

Tips for underarmer

Det er ikke alltid klart hvordan å bygge underarm styrke. Bare å klemme en tennisball vil ikke gjøre det, trenger du en formel, en plan for hvordan å gjøre grep styrketrening slik at du kan føle at kraften i dine hender. Denne artikkelen er en plan for å komme deg dit. Den skisserer de 4 nøklene til vellykket hånd, underarm, og grep styrketrening, og hvordan du kan sette dem inn i handlingen. Bare les videre.

1. Tren Ulike Grips

Trening med bare hånd gripelister vil bare gi deg en slags hånd styrke. Du må trene en rekke grep - ellers grep vil bare være sterk i én posisjon. Det er den knusende grep, det klemming grep, åpne fingrene og håndledd og underarm spesifikke øvelser. Uten styrke i dem alle, kan du ikke kalle deg rekker virkelig sterk.

2. Trene hardt!

Mest hånd treningsutstyr sier: "Du kan bruke Gripper mens du ser film!", Eller bare for å klemme en tennisball mens du leser. Lies! Hvis du ønsker virkelig styrke, må du trene hardt. Gjør du benkpress halvhjertet mens du ser på TV? NEI! Plukk noen gode øvelser, laste dem opp med vekt og gjøre dem intenst. 5-6 repetisjoner, 2-4 sett med nok vekt slik at du bygger styrke, ikke utholdenhet. Så du er sår i morgen. Intens, akkurat slik du ville trene noen annen muskel gruppe!

3. La deg Recover

Siden du trener intenst, må du gi deg selv tid til å komme. Bare utøve hendene 2-3 dager i uka, men sørg for at du gjør det bra og du er sår dagen etterpå. Også stretching og massasje er viktig. Strekk hånden frem og tilbake, og snu den så langt den vil gå til hver side. Dette vil slappe av musklene, og føles bra etter mye grep trening. Også massere deg alle ned armen, fra skulderen helt til fingerspissene. Dette vil eliminere noen av sårhet fra trening. Den holder også musklene fra å bli fast stram og smertefull, noe som kan gjøre treningen mye tregere og mer smertefull. Å gjøre disse vil holde hendene limber og sunt - slik at du kan fortsette å trene underarmen styrke i lang tid framover.

4. Utholdende - Keep going!

Opplæring for bare en uke eller en måned vil ikke gi deg sterke hender. Du må trene 2-3 dager i uker for en stund å få den knusende føle på grep. Du må tåle og holde ut.

Flere tips for trening av underarmer:

Mange vekt traineer, kroppsbyggere og fitness entusiaster har stor suksess i å bygge sine overarmer, men deres underarmene vil ikke rikke seg. I denne opplæringen alder av alle slags løftestropper, maskiner og andre hjelpemidler, mange løftere er i stand til å bygge resten av sine physiques til store proporsjoner uten tungt å beskatte sine underarmene eller grep. Dessverre har mange mennesker ikke vet hvordan du skal trene dem. Her er noen av de beste underarmen treningsøktene for å bygge underarmen og grep:

1. Lose stroppene:

Mens løftestropper kan være et flott hjelpemiddel for å trene ryggen uten å bekymre deg grep å gi ut, kan de alvorlig begrense grep styrke og underarm utvikling hvis du misbruker dem. En av de verste tingene du kan gjøre for din underarm utvikling er å bruke stropper for hvert sett av hver ryggskole.

I stedet bruker stroppene bare når det er absolutt nødvendig for ryggen arbeid. Skatt grep på oppvarmingsøvelser sett og visse øvelser ved å ikke bruke stropper for dem i det hele tatt. Du vil se din grep og underarm styrke raskt bedre.

2. Gjør High-Rep lats Arbeid

I tillegg til å bruke stropper bare sparsomt for rygg arbeid, bør du velge en eller to tilbake øvelser som du ikke vil bruke stropper i det hele tatt. Har disse bevegelsene være mer om grep og underarm arbeid enn for å bygge dine lats og øvre rygg.

Mine favoritt bevegelser for dette formålet sitter kabel rader og pull-ups. Når jeg utfører disse øvelsene først og fremst for mine underarmene, jeg liker å bruke høye reps. Selv om vekten er ikke så tung, vil underarmene vokse fra å måtte holde på vekten (eller din kroppsvekt) så lenge.

Som alle andre bevegelser, etablere personlige rekorder for ditt high-rep rygg arbeid, og prøve å bryte dem hver gang du gjør dem. Jeg liker å bo i størrelsesorden 20-30 reps, og øke vekten når jeg kommer forbi det.

3. Markløft Heavy

Markløft kan være den beste øvelsen for å utvikle din grep. Du kan bruke de tyngste lastene med det, og så lenge du lar stroppene hjemme, vil grep bli beskattet helt på grensen. Bruk en blandet grep (en hånd over, en hånd under) for å sikre at du kan holde holde på baren når vektene blir veldig tung.

Den beste måten å utføre markløft for å hjelpe din underarm styrke og størrelse er den samme måten å utføre det for det meste generelle muskel vekst. Bruk lave reps i 4-6 rep range og som tung en vekt du kan håndtere. Hvis grep gir ut før resten av musklene, kaste på stropper for et annet sett.

4. Gjør underarm Curls

Selv om de nevnte strategiene kommer til å gi deg mest vekst i underarm styrke og størrelse, bør du likevel gjøre noen direkte arbeid for dem. Etter biceps trening (eller i begynnelsen hvis underarmene er egentlig henger), gjøre noen hammer curls, håndleddet krøller, og omvendt krøller.

Få sterkere armer med underarm-trening

Når i arenaen av konkurransedyktige bodybuilding, illusjonen av størrelse vanligvis teller mer enn den sanne størrelsen. Kroppsbyggere har ofte valgt å overse trening av spesifikke muskelgrupper områder slik at andre muskelgrupper synes større. Mange kroppsbyggere ikke vil trene sine abs så mye slik at skuldrene kan se større og bredere. En annen måte kroppsbyggere bruker denne illusjonen er ved å redusere opplæring av sine quadriceps, som tillater sine kalver skal vises mye større enn de ville vanligvis ville se.

Mange kroppsbyggere har diskutert i lang tid om hvordan du skal trene underarmene. Mange kroppsbyggere har gjort argumentet om at biceps ser mye mer massiv når underarmene er mindre trent. Det er noen kroppsbyggere der ute som har genetikken som gjør dyrke sine underarmene veldig fort. Når disse gutta trene sine underarmer, får de store og kan nesten dverg biceps i størrelse. Kun i disse sjeldne tilfeller er det greit å overse trene underarmene. Men for nybegynnere og amatører kroppsbyggere, ikke trene underarmene kan resultere i deaktivering av deres evne til å gjennomføre tunge sammensatte heiser, noe som skyldes at underarmene ikke være i stand til å holde et godt grep på en tung bar.

Underarmene er en muskel gruppe som blir stimulert hele dagen mens de gjør nesten hva som helst. Dette betyr at mange repetisjoner med ikke mye vekt vil ikke være veldig bra for bygge underarmene, på det meste vil det øke utholdenhet litt, men rutinen i seg selv er noe som underarmene er vant til. Den mest fordelaktige måten å bygge virkelig sterke underarmer er å utøve dem med tunge vekter, en liten mengde av repetisjoner, og mye av settene. Doing håndleddet krøller er en utmerket måte å trene underarmene, og reverse armhevinger kan også tilby gode resultater for både underarm og bicep.

På de dagene som du trener ryggen med tunge vekter, følger nøye med på hva øvelser er ikke vellykket, da de ikke klarte, og hva muskelgruppe det var. Hvis du er mislykket når du prøver tunge døde heiser fordi grep er sviktende, og deretter prøve å konsentrere arbeidet bare på håndtaket. Det kan være svært nyttig å holde en tung vektstang så lenge du kan, og deretter gjenta prosessen.

For makt løftere, er det ingen debatt når det gjelder trening sine underarmene. Underarmen er vanligvis svakere, og vil mislykkes mens du utfører en død heis før bena og ryggen gjør. Underarm svakhet er definitivt avslørt når du gjør benkpress. Kraften Løfteren har ikke byrden av form og definisjon av hver enkelt muskel gruppe, så de er i stand til å trene underarmene like intenst som resten av sine muskler. Så selv om deres underarmene overmanne andre muskler, er det ikke engang et problem for dem.

Trening for håndledd og underarmer

Underarm øvelser blir ofte oversett. De fleste har hørt om øvelser for å styrke biceps, men få forstår hvordan du styrke underarm og håndledd muskler. Det er flere håndleddet underarm øvelser du kan gjøre for å styrke disse musklene.

Håndleddet underarm Oppgave 1

Wrist curls er en av de mest populære håndleddet underarm øvelser som bygger muskler i nedre del av armene. For å utføre denne øvelsen legg underarmene over en benk med hendene plassert utenfor kanten. Ansikt håndflatene opp og holder en vektstang eller manualer. La håndleddene bøye seg ned mot gulvet og deretter bringe dem opp til hendene dine er en rett vinkel til underarmene. Gjenta flere ganger. Jeg ville foreslå å gjøre 3 reps på 12. Øke belastningen eller reps som underarmene styrke.

Håndleddet underarm Oppgave 2

Wrist utvidelser er lik håndleddet krøller. Legg armene over en benk, men denne gangen møter håndflatene ned. Hold vektstang eller manualer la håndleddene for å bøye så knokene peker mot bakken. Ta hendene opp slik at knokene peker mot taket. Igjen gjentar prosessen flere ganger.

Med disse håndledd underarm trener de viktigste musklene i albue og underarm som utøves er pronator Teres, brachialis, de Brachioradialis og ulike flexor muskler.

Håndleddet underarm Øvelse 3

Wrist Roller er en annen stor håndledd underarm mosjon og en fantastisk måte å trene underarmene. Gjennom denne teknikken trene deg med en fetere grep som gjør øvelsen vanskeligere resulterer i mer arbeid blir gjort av den gripende musklene i underarmen. Også gjennom dette en øvelse både extensor og bøyere av håndleddet blir jobbet. Så gjennom denne øvelsen underarmene muskler arbeider til full kapasitet.

Hjemmetrening av underarmer

Sterke underarm musklene er veldig viktig for idrettsutøvere, spesielt de som er del av en fotball eller wrestling team, siden spillet vil kreve at du holde og gripe dine motstandere. Men i disse dager, flere og flere folk nå på utkikk etter måter på hvordan du bygger underarm muskel selv om de ikke er en idrettsutøver. Hvis du håper å ha en muskuløs kropp, må du også finne ut de beste øvelsene for å bygge underarmen muskler.

Død Hang - Den døde henge øvelsen er populær blant folk som er glad i å klatre bratt klippe og fjell. Du kan utføre denne øvelsen med bruk av en overhead bar, hvor du kan bare henge-på baren med hendene grep på det for en lengre periode. Prøv å øke varigheten som du blir sterkere, og alltid sørge for at du tar notat av tiden når du trener.

Bondens Walk - Dette er faktisk en tradisjonell styrke øvelse som er svært effektiv i å arbeide ut underarmene. Bare gjøre bruk av tunge gjenstander som du kan finne og holde dem i hendene for en viss avstand og i en viss tidsperiode. Så snart du blir enda sterkere, gå enda lenger vei og øke vekten av objektet som du holder i hendene.

Hånd Grippers - Kjøp håndverktøy gripelister på enkelte sportsutstyr i lokaliteten, vil du sikkert finne flere varianter av Hand gripelister som selges der. Styrken i hånden gripelister vil variere, så sørg for å kjøpe noe som er ideelt for deg. Derfor, før du bestemmer deg for å kjøpe en hånd Gripper, prøv det første så for å være sikker på at du vil kunne kjøpe noe som har en styrke som er ideell for deg.

Sand Grabs - Doing sand grabber øvelser ville kreve at du fyller ut i en bøtte med fin sand, og pass på at sanden ikke har noen skarpe gjenstander så å holde deg fra fare. Neste er å stikke en åpen hånd til bøtte og deretter foreta en knyttneve formasjon på hendene for å ta så mye sand som mulig. Bare noen få mennesker vet denne øvelsen, men dette er faktisk veldig effektivt, så pass på at du visste om dette hvis du ønsker å vite hvordan å bygge underarm muskel, for denne øvelsen blir også foretrukket av kampsportutøvere når de ønsker å mestre sine ferdigheter i gripende.

Tennis Ball mus - Fra navnet i seg selv, ville denne øvelser gjøre bruk av en standard tennisball. Tennis Ball mus er en type trening som hjelper å trene underarmene, og også bidrar til å øke din evne til å grep. For å gjøre dette, holder du ganske enkelt tennisball på begge venstre og høyre hånd og prøve å knuse den så mye du kan.

Les mer: