Treningsprogram

Slankeekspertene ser aldri ut til å bli enige, men nå har det endelig kommet en helt unik diett og slankekur som gir resultater for alle som prøver seg, uansett hvem man er!

Gå ned i vekt

Det er enkelt å gå ned i vekt hvis du bruker de riktige metodene.

Å jogge eller løpe for å miste vekt fungerer ikke like bra for alle. Mange har brukt denne gamle teknikken å miste vekt, men det har ikke fungert for alle.

Å jogge for å miste vekt er flott for både brenner kalorier og en hel rekke interne kroppen effekter som gjør det lettere å gå ned i vekt (mer om dem senere). Men hvis du fremdeles spiser for mye, vil ingen fett tapt.

Et typisk eksempel på å trene, men ikke miste vekt er William Banting, en fyr som er tipp-tipp-oldefar av kosthold bøker. En av de første strategiene han prøvde for å miste vekt var roing. Men som bare gjorde ham mer sulten, så han spiste more.1

Velg en diett som du kan spise mindre med - noen diett. På den måten vil du kunne gå ned i vekt kjører, og du vet du vil miste fett.

Virkelig, endrer et treningsprogram kroppen din på mange flere måter enn bare drivstoff. Det fører kroppen din til å bygge seg på nye måter, og utløser ulike genuttrykk - som jeg synes er jævla kult!

First off, forbedrer trening (spesielt intens trening) insulinet sensitivity.2 Dette betyr at når du spiser noe som fører til at du slipper energilager hormonet insulin, vil du bruke den mer effektivt, noe som betyr at du ikke trenger å frigi så mye, noe som betyr at du vil få mindre vekt.

Og overraskende, kan trening (spesielt aerob trening) hjelpe sløve appetitten og redusere vekten din uten åpenbar caloric restriction.3 For noen grunn er dette blitt mer uttalt med gåing og sykling, men ikke svømme, i studier.

Hva? Betyr ikke dette motsier eksempelet Banting som jeg nevnte ovenfor, hvor han utøvde mer og spiste mer? Ja - hva slags ...

I min erfaring, øvelser har ulike virkninger på forskjellige mennesker. Vektløfting gjør meg skrubbsultne, mens løping og lange perioder med dans gjør meg mer tørst. Se hvilken som hjelper redusere sult.

Selv om jeg personlig tror mange mennesker er faktisk tørst når de tror de er sultne. Prøv å ta en drink av vann hvis du er usikker på om du er tørst eller sulten, og se om det gjør utslaget.

Ikke undervurder Sosiale aspekter ved å drive å miste vekt!

Kjører å miste vekt, eller annen aktivitet eller type trening, gir deg en utvidet sosial gruppe. Og mange mennesker med aktive interesser og hobbyer er i ganske god form!

Bli venner med dem, og de vil hjelpe deg å komme i form. Du ønsker å kunne holde tritt med dem, og være rundt aktive mennesker vil gjøre deg mer aktiv også.

Minst, det er hva jeg har funnet. Jeg vet at jeg er mer aktiv når jeg har en glad og støttende og aktiv vennegruppe.

Hvis du prøver å komme Ripped, men ...

Hvis du ønsker å vise frem musklene og mister vekt, vekttap kjører (spesielt styrketrening og løping) er ikke for deg. Du vil bare miste muskelmasse sammen med fettet, noe du definitivt ikke ønsker å gjøre.

For eksempel var det en (veldig kult!) Studie av tretti overvektige sørkoreanske ungdom som, over 12 uker, enten ...

(A) dieted,

(B) dieted og gjorde aerobic trening, eller

(C) dieted og gjorde vekttrening å miste fett.

Og vet du hva? ;-)

Det er her det blir bra! Alle gruppene gikk ned i vekt, som skjer når du spiser mindre og mosjon. Men, viste gruppen som gjorde aerobic trening signifikant større tap av muskelmasse enn både vekttrening og kosthold eller diett bare grupper! 4

Bruk musklene intenst (som når du gjør vekttrening) vil utløse muskel proteinsyntesen. Det hjelper deg å opprettholde din muskel som du diett ned. Men mye tid å gjøre aerobic vil slites bort muskelvev.

Så, i et nøtteskall, hvordan kan du gjøre kjører å miste vekt arbeid?

Spis mindre. Øvelse mer.

Lag en kalori underskudd, slik at du mister vekt. Og la din kjører for fett tap akselerere din kosten innsats. Husk at øvelse gjør tonn mer for å hjelpe deg enn bare brenne kalorier.

Hvis du er seriøs om hvordan du miste vekt kjører og får dratt, sjekk ut e-bok How To Get Abs. Den har flott diett retninger, pluss tonn tips og triks for å påskynde en fett tap!

Kosttilskudd

Kosttilskudd kan være nødvendig når man trener.

Kalorier: Vektreduksjon i praksis

Vektreduksjon i praksis: Den raskeste måten å redusere kroppsfett på er faktisk å bygge muskler. Du vil gå opp i vekt, men dette på grunn av økt muskelmasse.

Fettforbrenning: Hvordan brenne fett

Fettforbrenning er ikke lenger mystikk, men vitenskap. Finn ut hvordan du kan brenne fett på kroppen raskere.

Lavkarbo diett

Lavkarbo er ikke bare en farsott, men det finnes bedre måter å gjøre det på!

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.