Treningsprogram

Er du lei av å gå opp og ned i vekt hele tiden? Hva med en diett og slankeprogram som faktisk fungerer!

Lavkarbo diett

Lavkarbo er ikke bare en farsott, men det finnes bedre måter å gjøre det på!

Det finnes mange bra lavkarbo-dietter, men ett treningsprogram har utmerket seg spesielt. Dette er disse treningsprogrammene, og er er et av verdens mest populære treningsprogram for å redusere fett på kroppen og oppnå trivselsvekt så raskt som mulig.

Folk som ønsker å gå ned i vekt er alltid på utkikk etter måter å gjøre det. Og det alltid koker ned til 2 viktige metoder for å oppnå det beste resultatet-ha et riktig kosthold og mosjon. Det finnes mange typer oppgaver som det er ulike typer dietter. En av de populære diett planer som mange vekttap entusiaster er interessert er det lav carb fettfattig diett.

Mange folk var i stand til å miste vekt ved hjelp av lav carb lav fett diett, men det er mange misforståelser og misrepresentations vedrørende denne type diett plan. Det finnes myter som også omgir denne type diett som kan forvirre noen folk som er interessert i å prøve det.

* Debunking mytene om lav carb fettfattig diett:

- Du kan bli tynt med diett produkter siden de er lave i karbohydrater.

Egentlig vil diettprodukter gjøre deg spiser mer fordi de ikke kan fylle magen. Det er ingrediensene i disse produktene som er vanskelig å fordøye, og disse er vanligvis de tilsetningsstoffer som kan bli lagret kroppsfett.

- Sukker er fetende, derfor er det ikke tilrådelig å spise den.

Sukker er en nødvendighet, og ingen kan leve uten det. Stivelse i maten omdannes til sukker når det spises. Du kan kutte ned fett og karbohydratinntak ved å følge en lav carb fettfattig diett med mindre til null risiko. Men å gå sukker-fri kan være svært risikabelt ettersom hjernen trenger også sukker som energikilde.

- Spis små måltider per dag.

Denne typen spise vane vil kun fungere hvis du vil forbruke riktig mengde kalorier per dag.

- Spis mindre å tape vekt.

Denne typen spise vane kan påvirke helsen din, spesielt hvis du vil også miste mengden av næringsstoffer som kroppen din trenger. Du kan spise mindre og enda eliminere matvarer som ikke har noen ernæringsmessig verdi som junk food, men ikke de næringsrike matvarer som du bør spise i løpet av din vekttap programmet.

- Fett gjør folk fett.

Egentlig kan fete folk skaffe det fra å spise all slags mat-den gode og dårlige de i overkant det er. Å være fett kan også være ervervet gjennom genetikk. Fett i matvarer som de som inneholder enumettet fett er bra for kroppen, så du ikke ønsker å unngå disse. Trans og hydrogenert fett som er vanlige ingredienser i mange snack matvarer er typer fett du bør unngå. De er blottet for næringsstoffer og kan øke risikoen for høyt blodtrykk og andre sykdommer.

- Du kan spise alt du vil, så lenge du trener eller delta i idrett.

Idrett og trening er stor treningsøktene, men når du spiser mye, vil de ikke gi noen mening. Spis riktig type og mengde mat, og trene eller delta i sport for å miste overflødig pund du har satt opp gjennom årene.

En lav carb fettfattig diett plan er ideelt hvis du vet kolesterolnivået ettersom denne dietten kan hjelpe deg med å redusere det. Du vil fortsatt trenge å konsultere en ernæringsfysiolog hvis du ønsker å følge denne type diett som en del av din vekttap programmet.

En e-bok som kan hjelpe deg å forstå om diett planer er Mike Geary The Truth About Abs. Denne e-boken tilbyr komplett informasjon om å miste vekt og forbedre magemusklene, samt måltider forslag og diett planer for å støtte din vekttap programmet.

Sannheten om Abs e-bok talsmenn også praktisering av multi-felles øvelser og ulike abdominal muskel øvelser. Sjekk ut sannheten om Abs hjemmeside for mer informasjon.

Fat Burning Diet For Men

Menn som prøver å miste vekt og er på utkikk etter måter å forbedre sine dietter bør se nærmere på en fettforbrenning diett for menn. Generelt, er en vanlig misforståelse med fett at alt fett er dårlig for helsa. Men bli minnet om at det er 2 sider til nesten alt, og så gjør med fett.

Fettforbrenning kosthold for menn bør også omfatte et vekttap program for å forme og tone ned musklene mens du mister de ekstra pounds. Og dette gjelder alle folk som er ute til vekttap og diett planer.

* Nedenfor er noen av de anbefalte matvarer som du kan inkludere i din fettforbrenning diett for menn:

- Mat som er rik på kalsium, fiber og karbohydrater

Hvorfor? Fordi kalsium, fiber og karbohydrater hjelpe menn å brenne fett. Fiber og karbohydrater er en tag team som fungerer ved å øke stoffskiftet og holde lave insulinnivåer etter å ha spist. Kroppen lagrer fett når insulinnivået går opp, dermed sakker metabolisme og hindre vekttap. Matvarer som kan hjelpe deg med å holde insulin nivået lavt er hele korn, havre og frokostblandinger.

Kalsium er en metabolisme aktivator. En University of Tennessee studien viste at folk som spiser 1200 til 1300 milligram kalsium kan bidra til å redusere nesten dobbelt så mye vekt i forhold til de som ikke gjør det. Melk er en god kilde til kalsium, så sørg for å legge den i kostholdet ditt.

- Hot og krydret Peppers

Hvorfor paprika? Fordi capsaicin i paprikaene bidra til å øke stoffskiftet. Capsaicin er stoffet i paprikaen som gjør dem varme. Av natur kroppen reagere med å øke våre hjerte priser når vi spiser noe varmt.

En studie på 80-tallet viste at de som spiste varm og krydret Peppers hadde rundt 25% økning i stoffskiftet sitt.

- Magert kjøtt

Hannene elsker kjøttretter og bare noen få si nei til dem. Og forbruker bare magert kjøtt som svin, og tilbyr biff, kylling og kalkun mer protein enn fete eller bearbeidet kjøtt. Siden protein er lengre tid å fordøye, det krever mer energi å gjøre det, derfor fører til brenner kalorier.

En studie gjennomført av Arizona State University viser at folk som hadde høy-protein diett var i stand til å brenne flere kalorier enn de som hadde høy-karbohydrat dietter. De gutta som substituerte sine karbohydrater med proteiner rundt 20% hadde økt metabolisme med 5%.

- Omega-3 rik fisk

Laks, sardiner og tunfisk er svært høy i omega-3 fettsyrer. Omega-3 samhandler med leptin-hormonet i kroppen som motvirker med stoffskifte som om å fortelle det til enten butikk eller brenne fett. Omega-3 samhandler med leptin på en måte som det er regissør det å brenne fett. Det er ideelt å ha lavere leptin nivåer og du kan opprettholde sine nivåer ved å spise fisk.

- Kaffe er koffein og te er EGCG

Disse to godt elsket drikker tilbyr ikke bare stor tilfredshet, og at avslappende følelsen når du drikker dem fordi de også har viktige stoffer som hjelper hastighet opp systemer i kroppen som kan forbedre kaloriforbrenning.

Kaffe inneholder koffein, som øker hjertefrekvensen, mens te er EGCG som er et naturlig stoff som gjør hjernen og nervesystemet løpe raskere. Disse prosessene er avgjørende i å brenne kalorier og en kombinasjon av begge drikker i en dag kan være gunstig mens miste de ekstra pounds.

Andre tips for fettforbrenning og slanking for menn:

Ikke hopp over frokosten fordi det har blitt påvist for å hjelpe i å brenne kalorier per dag, samt i å øke menns metabolisms på rundt 10%.

Ved å ha mindre måltider og snacks i en dag, kan du bidra til å øke stoffskiftet og forbrenner flere kalorier. De som ikke spiser på alle eller hopper over måltider, deres metabolisms tregere, noe som gjør det vanskeligere å gå ned i vekt.

Gå ned i vekt

Gå ned i vekt

Det er enkelt å gå ned i vekt hvis du bruker de riktige metodene.

Kosttilskudd

Kosttilskudd kan være nødvendig når man trener.

Kalorier: Vektreduksjon i praksis

Vektreduksjon i praksis: Den raskeste måten å redusere kroppsfett på er faktisk å bygge muskler. Du vil gå opp i vekt, men dette på grunn av økt muskelmasse.

Fettforbrenning: Hvordan brenne fett

Fettforbrenning er ikke lenger mystikk, men vitenskap. Finn ut hvordan du kan brenne fett på kroppen raskere.

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.