Treningsprogram

Er du lei av å gå opp og ned i vekt hele tiden? Hva med en diett og slankeprogram som faktisk fungerer!

Fettforbrenning: Hvordan brenne fett

Fettforbrenning er ikke lenger mystikk, men vitenskap. Finn ut hvordan du kan brenne fett på kroppen raskere.

Tilstedeværelsen av magefett har gjort så mange mennesker ubehagelig og plutselig bevisst sitt utseende. Også kjent som mage fett, visceral fett, pot magen, og så videre, det ligger rett under huden i mageregionen. Problemet med buk fett er, det ikke bare mars ditt utseende, har det vært knyttet til andre sykdommer som høyt kolesterolnivå, hjerte-karsykdommer, og så videre. Det er ikke uvanlig å finne folk som ønsker å kaste av ekstra fett i dette området av kroppen sin så, her er enkle, men effektive tips om hvordan du kan redusere mage fett, de vil ikke bare hjelpe deg å redusere magen, vil de også bidra til å holde det på den måten for en meget lang tid.

Kaldt vann til fettforbrenning?

Drikk kaldt vann - forskere bevise at kaldt vann vil øke metabolic rate av kroppen din, slik at du til å brenne fett dobbelt så fort. Kroppen din vil brenne en mengde kalorier bare å varme opp isvann til temperaturen i kroppen. Neste gang du drikker vann må du kaste noen terninger med is i den.

Drikker du kalorier

Ikke drikk kalorier - Jeg vet at du så vant til saft og andre søte drikker, men akkurat nå, de vaner må stoppe. Den eneste væske du bør være drikking er vann og grønn te. Ta oppmerksom på at de fleste av disse raffinerte drinker er lastet med kunstige søtningsmidler, hvis du vil ha noe frukt juice, istedenfor å gå på en fast food, bare gå til din gård eller kjøpe fersk frukt.

Mer trening = mer fettforbrenning

Tren mer! Det er en tendens for de som knapt trening for å ha potten buk. De fleste av oss lever et føre et liv som mangler tilstrekkelig mosjon og likevel vi forbruker for mye enn kroppen vår faktisk kan forbrenne.

Vektløfting og styrketrening

Vektløftingh og styrketrening er ikke bare at øvelse som kroppsbyggere gjør for å få morderen armer og skuldre, har det en enorm effekt på abs og vil hjelpe brenne magen fett. Studier viser at de som mister styrketrening trenger mer fett enn de som gjør nettopp cardio trening.

Ikke bruk hydrogenerte oljer hvis du vil brenne fett

Hvis du ønsker å steke eller koke noen av måltidet ditt, foreslår jeg og anbefaler at du bruker extra virgin olje, macadamianøttolje, eller kokos olje. Oljer som margarin og andre fett erstatter bør unngås.

Spis vitaminer ved å spise grønnsaker

Du trenger ikke så mye vitamintilskudd hvis du spiser bra. Hvis du er slanking for å miste vekt eller kaste fett, ikke over-kokk grønnsaker, ellers vil de miste sine næringsstoffer og andre viktige vitaminer.

Reduser alkoholforbruket ditt

Alkohol vil gjøre noe, men forstyrrer kroppens metabolic rate, forårsaker kroppen til å brenne en liten mengde fett under lagring opp mer.

Aldri hopp over frokosten

Å hoppe over frokosten er ikke en god idé for de som ønsker å få en flatere mage, og få ned i vekt. Etter ca 7-8 timers søvn, blir kroppens celler tømt, og hvis den ikke får mat om morgenen, det vil bare slå på sult-knappen. Med dette mener jeg at kroppen vil lagre opp fett som en forsyning for energi i fremtiden når de vil kroppen være i utilbørlig sult, som er det å hoppe over frokosten gjør.

Spis mer proteiner

Sannheten er at proteiner er mer fyll enn karbohydrater og fett. Dette vil holde deg fra å lagre opp mer fett ved å hindre deg fra å spise for mye. Mål å få minst 20 gram protein i ett måltid.

Hvile og søvn viktig ved fettforbrenning

Det er ingen nyhet at stress er en vanlig årsak til dårlig metabolisme. Studier viser at de som hadde det anbefalte 7-8 timer søvn var i stand til å brenne buk fett fort.

Svette

Vet du at svette er faktisk er viktig å svette? Det eneste problemet er hvis du har svetteproblemer og faktisk svetter for mye.

Trening: Tren for å lykkes

Det gode ting om trening er at det kan brytes ned for å fokusere på visse områder av kroppen. Mens du trener alle deler av kroppen din, må du gjøre mer av lavere kroppen oppgaver.

Søppelmat

All form for søppelmat bør unngås. Som et spørsmål om faktum, bortsett fra genene, er neste umiddelbare årsaken magefett junk mat. Tilbered alle dine måltider hjemme, og hvis du må spise ute, må du gå til en meget god fast food og les etiketten av hva du kjøper å vite hvor mange porsjoner det inneholder.

Her er noen fantastiske matvarer som vil hjelpe deg brenne magefett og få en flatere mage:

 • Havregryn
 • Olivenolje
 • Bær
 • Egg
 • Magert kjøtt
 • Fisk
 • Hele korn
 • Peanøttsmør
 • Grønne grønnsaker
 • Skummet melk
 • Almond
 • Iste
 • Parmigiano - Reggiano ost
 • Cannellinibønner

Gå ned i vekt

Gå ned i vekt

Det er enkelt å gå ned i vekt hvis du bruker de riktige metodene.

Kosttilskudd

Kosttilskudd kan være nødvendig når man trener.

Kalorier: Vektreduksjon i praksis

Vektreduksjon i praksis: Den raskeste måten å redusere kroppsfett på er faktisk å bygge muskler. Du vil gå opp i vekt, men dette på grunn av økt muskelmasse.

Lavkarbo diett

Lavkarbo er ikke bare en farsott, men det finnes bedre måter å gjøre det på!

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.