Treningsprogram

Nå har det kommet et nytt styrkeprogram som gir deg mye større muskler og muskelkraft ... på bare noen få uker!

Liste over treningsprogrammer

Her er en liste over de mest populære treningsprogrammer på internett. Treningsprogram for styrke, muskler, fitness, slanking - altså noe for alle!

Søker du rundt på nett etter treningsprogrammer vil du finne mye av varierende kvalitet.

Vi har laget en liste over de mest populære treningsprogrammer som ligger godt an når det gjelder positiv omtale på nettet (programmer som har fått dårlig eller nøytral omtale blir dermed ikke med i denne oversikten).

For å kalkulere popularitet og omdømme til treningsprogrammene har vi brukt blant annet Alexa og diverse digitale markedsplasser for å bedømme popularitet, og nettforum og anmeldelser til å vurdere omdømme.

Treningsprogrammer

De mest populære treningsprogrammene på internett har egne offisielle nettsider (de fleste på engelsk).

Programmene du finner nedenfor er "kremen", hvert innen sitt område. Noen fokuserer på muskeltrening og restitusjon, andre på spenst eller hurtighet. Vi har også tatt med det mest populære treningsprogrammet for de som ønsker å slanke seg raskest mulig. Med andre ord - her finner du litt av hvert!

Fettreduksjon:

I denne kategorien er det denne vidunderlige dietten og slankeprogrammet som er den store favoritten. Dette programmet fokusere på å brenne fett, uten tap av verdifull muskelmasse. Hjemmesiden er godt dokumentert og har en meget rasjonell og logisk holdning til både helse og trening.

Bygge muskler:

Det finnes mange bra treningsprogram primært for kroppsbygging, muskler og styrke, men få som egner seg til å både bygge muskler og brenne fett samtidig. Her er et av de aller beste treningsprogrammer for å bygge muskler og styrke, samtidig som man reduserer fett under huden. Unikt med dette programmet er at det gir maksimal muskelvekst samtidig med å brenne fett, og naturligvis uten bruk av steroider. Muscle Maximizer er det mest populære treningsprogrammet på nett i sin kategori akkurat nå målt etter kriteriene nevnt innledningsvis.

Slanking:

Her er den mest effektive slankekuren som noensinne har blitt presentert for oss, og er en slankekur kombinert med et slankekurs slik at man faktisk lærer noe morsomt samtidig som man holder på med slankekuren. Mye mer effektivt enn de diettene du vanligvis hører om i norske media. Dette programmet har blitt brukt av ekstremt overvektige, såvel som mennesker med bare noen kilo for mye, og som ønsker å gå ned i vekt. Fått mye positiv omtale i mediene i USA, likevel hører vi ikke så mye om Fatloss 4 Idiots her. Verdt å sjekke ut hvis du ønsker å gå ned i vekt.

Fitness:

Til generell fitness kan vi anbefale følgende treningsprogram for fitnessutøvere, dette er ulikt alt annet fitnessmiljøet har sett tidligere, og kan hjelpe deg veldig langt på vei om du ønsker de raskeste resultatene og hurtig fremgang. Systemet brukes av fitnessutøvere over hele verden. Dette er et unikt fitnessprogram som garantert vil gi raske resultater uten bruk av skadelige preparater eller steroider.

Magemuskler:

Her er et populært treningsprogram for å bygge magemuskler og få frem magerutene på rekordtid. Med målrettet trening kan man oppnå flat mage og magemuskler i løpet av bare 2 til 3 uker (avhengig av hvor mye underhudsfett man har). Dette er et treningsprogram med veiledning, og koster derfor litt, men du finner også gratis informasjon på hjemmesiden. Her blir du vist den raske og enkle veien til å få mageruter på bare få uker.

Treningsprogrammer som er målrettet og med sikte på å oppnå et bestemt resultat er de mest effektive. Programmene ovenfor er de mest populære systemer av en grunn, mest sannsynlig fordi dette er treningsregimer som fungerer, og som gir de resultatene brukerne forventer.

Finn ut hva du ønsker å oppnå med treningen, og velg et passende treningsprogram nevnt ovenfor. Du kan gå inn på den offisielle hjemmesiden til treningsmetodene for mer informasjon.

Somanabolisk trening

Somanabolisk trening er noe nytt, men hva er det?

Kroppsbygging: Vanlige feil i kroppsbygging

Kroppsbygging er ikke vanskelig, men likevel er det mange som trener feil.

Styrketrening: Strongman øvelser

Trening av styrke - les om noen treningsøvelser i strongman her.

Treningsprogram for å få mer muskler

Dette programmet kan gi deg muskler raskt og uten steroider.

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.