Treningsprogram

Hva er det beste treningsprogram for å bygge styrke og muskler raskt. Vi har søkt og funnet et muskel- og styrkeprogram du garantert vil like.

Styrketrening: Strongman øvelser

Trening av styrke - les om noen treningsøvelser i strongman her.

Ok, jeg vet du har hørt av ett minutt presse opp utfordringen, men det er ikke hva dette er. Med ett minutt push-up utfordring, setter du en stoppeklokke og gå for så mange pushups du klarer på ett minutt. Det er ganske rett frem, og det er en kjempeflott test av utholdenhet og grunnleggende styrke.

Den ett minutt presse opp, er imidlertid en helt annen dyret. Den ett minutt trykk er opp hva du gjør for å trene for en arm wrestling konkurranse med Incredible Hulk. Dette er hva Arnold Schwarzenegger gjorde da han ikke ble født rask nok til å gjøre det til sin første Mr. Olympia konkurranse.

Den ett minutt pushup tar elementer av isometrics og kombinerer dem med økt muskelspenning for å utløse rask hormon utgivelse og flom røde blodlegemer i biceps og skuldre. Det er nesten isometrics, men ikke helt. Det er den ultimate slow release, høy intensitet kroppsvekt trening som forbedrer muskel utholdenhet og fiber spenning.

Utstyr til styrketrening

For å gjøre det ett minutt pushup, trenger du:

En stoppeklokke + Kroppen din

Begynn med å få inn en god pushup stilling.

Plasser stoppeklokke på gulvet rett under hodet ditt slik at du vil kunne se det for hele pushup.

Starter stoppeklokken og gjør en pushup. Her er trikset skjønt: at pushup må ta FULL minutt. Det er 30 sekunder ned, 30 sekunder opp.

Pass på at du ikke stresser den delen der du er på bunnen av pushup, gjør det en full, flytende bevegelser med samme hastighet hele veien gjennom.

Prøv å gjøre en. Hvis du kan gjøre en, gå for to. Hvis du kan gjøre to, gå for tre, etc, etc. Pass på at hver pushup varer for full minutt, og holde riktig form hele tiden.

Hvor mange repetisjoner kan du ta?

Den ett minutt pushup stammer fra isometrisk øvelser, som er når du spenner muskelen men holde leddet i samme posisjon. I stedet for å holde leddet i ro selv, vi langsomt endre vinkelen på leddet samtidig på samme nivå av spenninger i musklene. Det er det jeg liker å kalle "delaymetrics."

Det finnes en rekke øvelser for idrettsutøvere som du kan bruke til å holde seg i form (plyometrics være min favoritt), men dette gir deg et annet nivå av intensitet for å endre tempo litt. Prøv det, du vil bli overrasket over hvor utfordrende det er.

Du kjenner scenariet. Det er sent, det er ingenting på TV, er tommelen begynner å få maks ut fra flicking på knappen på fjernkontrollen, og plutselig, plutselig, kommer du over noen gutter som ser ut som Incredible Hulk sitter og blar i en bil med bare nevene.

Disse Verdens sterkeste mann Konkurranser er en tilskuer store glede-du nesten nødt til å se på som disse utrolige utøverne makulere gjennom fysikkens lover ved å vippe 700 pund traktordekk, dra semi lastebiler med bare et tau og noen gryntende, og hiv massive steiner med mindre anstrengelse enn du tar å komme ut av sengen om morgenen.

Saken er, det er ingen grunn til Strongman øvelser for å være bare en tilskuer sport lenger. Teknikkene som brukes kan stå til nytte enhver idrettsutøver i hvilken som helst sport. Hvorfor? Fordi Strongman øvelser om bruk av hele kroppen til å trekke av en oppgave, og enda viktigere de er om innovasjon.

Strongman er Om Innovasjon

Det kan være en fastsatt formel for hvordan du skal gjøre en knebøy eller et dødt heis, men når du blar en traktor dekk over, må du komme opp med ditt eget sett med regler, basert du dine egne styrker.

Så hva om jeg fortalte deg at det var en enkel måte for deg å praktisere disse teknikkene hjemme? Hva hvis det var en måte for deg å kjøpe den samme mentale og fysiske seighet at disse gutta på TV ha?

Hvis du ikke tror meg, bare les videre. Hell, jeg også fortelle deg hvor du skal få forsyninger. Disse treningsøktene er det ypperste av hva det betyr å få eksplosiv styrke uten vekter.

Strongman øvelser

Keg Toss øvelsen - La oss starte med det grunnleggende overhead tønne kaste som vår første øvelse. Som alltid er det viktig å gjøre en grundig oppvarming først. Den tønne kaste er helt perfekt for for å få den eksplosive kraften i hoftene og skuldrene.

Farmers Walk, en genial styrkeøvelse! - Denne enkle treningen bygger strukturell styrke, skulder styrke, og grep styrke. Det makter dine obliques og øvre rygg som ingen andre treningen jeg har sett. Du får en masse ekstra stabilitet i knærne og anklene å starte opp.

Bakover sledetrekk - For posterior kjeden styrke, ingenting slår en baklengs slede trekk. Bruk tunge gjenstander, trenger ikke å dele ut for en ekte slede. Du kan bruke traktor dekk fra dekket flip mosjon og et tau i et knipetak. Face sleden, plukke opp tauet, og trekke ting bakover.

Vippe på store dekk - En av de eldste Strongman hendelser, er dekket flip en total body workout for idrettsutøvere, det lærer deg å bruke forskjellige muskler samtidig for å fullføre målet. Det er bra med dekk flip trening (og alle disse Strongman trening) er at det tvinger deg til å innovere i teknikken din. Det er ingen måte å snu en £ 700 dekk!

Andre øvelser og treningsprogrammer for en strongman

Kroppsvekt øvelser er vesentlig forskjellig fra brystet økter som involverer bruk av vekter. Vektene som vi bruker på helsestudio spesielt fokusere på å utvikle bare en bestemt del av kroppen. På den annen side kroppsvekt øvelser vurdere hele kroppen som en enkelt, integrert enhet.

Videre trene på helsestudio gir deg bulk. Ekte muskler kan bare oppnås gjennom grundige trening av hele kroppen, og kroppsvekt øvelser er trolig de mest effektive øvelsene kjente. De bryst øvelser som vi vil diskutere her om kort tid ikke er bare ment å forbedre din brystet styrke, men positivt påvirke hele kroppen som en helhet.

De viktigste fordelene av bruk av kroppsvektsøvelser er...

For de av oss som mente at å gå på treningsstudio var den eneste måten å utvikle muskler, vel, her er en overraskelse! Styrke uten vekter er nå mulig, og disse kroppsvekt øvelser er populære eksempler på slike teknikker. Faktisk er disse øvelsene ikke bare fokusere på muskelstyrke, men også like vekt på muskulær utholdenhet.

For å gi deg en klarere idé, nevner vi under de tre mest betydelige fordeler av kroppsvekt bryst øvelser. Disse er:

Utrolig muskulær utholdenhet, forbedret muskulær styrke, og forbedring i aerobe og anaerobe aktiviteter utført av kroppen

For eksempel, la oss vurdere pull-up her. En pull-up er ideelt vanskeligere enn å gjøre en push-up. Likevel har pull-up et større antall fordeler forbundet med det. Pull-ups ikke bare øke brystet styrke, men også forbedre dine armer, rygg og øvre abs.

Beste kroppsvektøvelser for strongman konkurranse

Det må være klart for deg nå at disse bryst øvelser kan gjøres enkelt når du er hjemme, uten å måtte gå på treningsstudio eller har månedlige gym medlemskap. Vi har samlet en liste over de tre beste øvelser som du må kjenne og beherske for å styrke brystet muskler.

Den bygger bro push-up - dette er også kjent som reverse push-up. Du vil bli bedt om å ligge på ryggen, med føttene flatt på gulvet og knærne bøyd. Deretter plasserer hendene på ørene, og deretter sakte heve hoftene bakover. Gradvis, også prøve å øke dine magemuskler og armer.

Etter at du har prøvd å gjøre alt dette, trykker du kroppen din så høyt som mulig, og deretter holde den der et øyeblikk. Nå sakte tilbake til utgangsposisjonen og forberede for en serie repetisjoner. Husk, i løpet av de første gangene, kan du bare kunne løfte kroppen din veldig lett. Dette er helt normalt.

Roterende T-push-ups - sett deg selv i push-up positur og utføre en push-up. Nå, mens du kommer opp, fjerne din høyre hånd fra gulvet og balansere kroppen din på venstre hånd. Dette kan føre til at kroppen til å vri på den ene siden, men sørge for at din venstre hånd er helt utvidet. Pek din høyre hånd rett opp mot himmelen.

Ta en pause, og deretter bringe deg tilbake i startposisjon. Gå for en annen push-up, og gjennomfører lignende øvelser med venstre hånd.

Selv om kroppsvekten bryst øvelser kan virke litt komplisert, de er faktisk veldig enkelt å lære og utføre. Det ville være best å konsultere en kroppsvekt trener til å utlede alle fordelene fra disse øvelsene.

Liste over treningsprogrammer

Liste over treningsprogrammer

Her er en liste over de mest populære treningsprogrammer på internett. Treningsprogram for styrke, muskler, fitness, slanking - altså noe for alle!

Somanabolisk trening

Somanabolisk trening er noe nytt, men hva er det?

Kroppsbygging: Vanlige feil i kroppsbygging

Kroppsbygging er ikke vanskelig, men likevel er det mange som trener feil.

Treningsprogram for å få mer muskler

Dette programmet kan gi deg muskler raskt og uten steroider.

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.