Treningsprogram

Du kan bli sterkere og få mer muskler enn du trodde var mulig ved å benytte dette treningsprogrammet som er maksimalt muskelbyggende og gir enorm styrkeøkning.... på bare 12 dager!

Somanabolisk trening

Somanabolisk trening er noe nytt, men hva er det?

Vil du få mer muskler og øke styrken så raskt som mulig, uten bruk av steroider? Da bør du velge et somanabolisk treningsprogram.

Somanabolic Muscle Maximizer er det mest berømte treningsprogrammet til dette, anbefaler at du sjekker ut det hvis du ikke har hørt noe om dette før.

Hva er somanabolisk trening?

First off, hva pokker er somanabolic? I utgangspunktet er somanabolic et begrep for å beskrive din kroppstype, ellers kjent som somatotype din. Hva dette programmet ikke leverer er en tilpasset rutine basert på din bestemt størrelse og vekt. Jeg har sett en rekke produkter som gjør det, men ingenting denne nyskapende.

Fornuftig?

Din kroppstype spiller en viktig rolle i treningsøktene og kosthold fordi alle er forskjellige, og det er derfor så mange andre programmer kommer til kort. Hva Somanabolic Muscle Maximizer nedlasting gjør er å lage en individualisert program spesielt for deg, og det er det som gjør den så utrolig.

Hvem er Kyle Leon?

Okay, var denne fyren en nobody for lengst. Når Kyle Leon var i high school var han som svak gutten som alle plukket på. Du kjenner typen. Den £ 90 svekling som ikke kunne plukke opp en ball uten spraining en ankel.

Etter hvert begynte Kyle å finne det ut. Etter å ha lest bok etter bok om ernæring, fant han ut at hva du spiser og hvor mye av det bør være basert på dine fysiske egenskaper som vekt, alder, kroppstype (somatotype), trening rutine, og regelmessig fremdriftsplan.

Så hvem er Kyle Leon nå?

I disse dager er Kyle Leon en anerkjent ernæringsfysiolog som jobber med individuelle mennesker til å utvikle en diett som passer deres mål og livsstil. Det er denne samme opplæring som førte ham til å skape den Somanabolic Muscle Maximizer slik at selv folk som ikke bor i nærheten av ham kunne dra nytte av hans erfaring.

Hvorfor ikke bare skrive en bok?

Det er tingen. Kyle Leon hadde lest alle bøkene allerede, og sannheten er at de ikke gjorde en slikk av god! Alt avhenger av en persons bestemt type kropp, og det er ingen måte å skrive en bok som tar for seg millioner av varianter av mennesker i denne verden.

Foruten ...

Ved et direkte Somanabolic Muscle Maximizer nedlasting, gjør Kyle Leon dette tilgjengelig for alle. Alt du trenger er en datamaskin og MS Excel, og du er klar til å starte maksimere din ernæring for å endelig få den steinharde drapsmann Bod du alltid har ønsket.

Nå fakta om Somanabolic Muscle Maximizer

Ok, nå la oss komme til godsakene. Når jeg først lastet ned Muscle Maximizer programmet jeg var i stand til å lese gjennom alt materialet i ca 25 minutter. Det er ikke fullpakket med fluff eller hype, det er bare fakta om hva du trenger å vite. Jeg likte det, hvis bare andre treningsprogrammer ville gjøre det samme!

De fleste programmer bruker mye filler fordi de vil at du skal føle at du får en god avtale. Jeg antar Kyle Leon har stor tro på sitt program ...

Den Muscle Maximizer er i utgangspunktet delt inn i to forskjellige seksjoner. Den første delen gir en utrolig tilpasset ernæring plan. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn din informasjon, for eksempel høyde, vekt, alder osv. Det er så enkelt, men svært kraftig.

Den andre delen er faktisk et omfattende treningsprogram. Tanken er at i løpet av 9 uker vil du utvikle en meislet kropp med magert, rock hard muskel og en lav fettprosent.

Kan du virkelig få fantastiske resultater som dette i løpet av bare ni uker?

Fra hva jeg har sett, absolutt. Alt tyder på at Somanabolic Muscle Maximizer er en utrolig effektiv program, selv om det ikke har noen svakheter, som jeg får til i et sekund.

Ok, sa jeg det var to deler til dette programmet, men det er faktisk 4 unike formler i arbeid her. Du får:

Systemisk Nutrabolism

Somanabolic Rebuilder

Den Somanabolic Customizer

Train Strain Factor

Den kondisjonstrening delen er en ekstra bonus i tillegg til de 4 formler. Etter hulene i det, ser det virkelig mye som det jeg har vært å fortelle mine gutter på helsestudio for pakking på muskel.

The Good and Bad av Somanabolic Muscle Maximizer Download

Ok hva jeg skal gjøre nå er bare bryte dette ned for deg. Du har fått gode og dårlige.

Somanabolic Muscle Maximizer Positives

Først av alt, som jeg sa det ikke er avhengig av fluff for å fylle opp programmet. Alt er akkurat der for deg å komme i gang umiddelbart med ditt kosthold og fitness trening.

Treningen pakken er the real deal. Det er ingen tvil i mitt sinn om at hvis du følger ni uken rutinen du kommer til å gjøre noen utrolige fremskritt i din generelle form. Ikke bare vil du se ut som en erfaren idrettsutøver, vil du føle deg bra også. Dette er all-around helse. Jeg elsker det.

Dietten Planen er fantastisk. Dette er ikke noen kjepphest diett som South Beach mani, det er bare råd om hva du skal spise og hva du skal holde deg unna. Få denne: det er bare vanlig mat. Ingen tøffer ned spinat smoothies 3 ganger om dagen. Minst, det er hva jeg fikk. Husk dietten plan skal være annerledes for alle.

En ekstra ting som jeg likte var hvordan programmet påpekt at kosttilskudd kan være nyttig, men de bør ikke erstatte en ekte diett. Mange kommer for kosttilskudd første, men du bør fokusere på ernæring din først.

Igjen er den viktigste drivkraften i dette utrolige programmet hvordan individualisert det er. Når jeg fikk min informasjon inn jeg følte hele greia var der bare for meg. Og tro meg, jeg er ikke en lett mann å behage.

Til slutt, det er ingen risiko. Den Somanabolic Muscle Maximizer nedlasting leveres med en 100% 60 dagers pengene tilbake-garanti. Jeg trodde det var utrolig. 9 uker (full lengde på programmet) er 63 dager. Du kan praktisk talt gå gjennom hele greia før du bestemmer om det er verdt det eller ikke. Hvor enkelt er det? Hvis det ikke fungerer, send den tilbake. Ingen fare i det hele tatt.

Somanabolic Muscle Maximizer Last ned negative

Det er ingen fysisk eksemplar av denne, som kan være dårlig for noen mennesker. Alt er digitalt og som finnes på datamaskinen, så hvis du ønsker å ta planen med deg må du skrive den ut. Ikke slutten på verden, men det kan være upraktisk for enkelte mennesker.

Det er ingen måling konvertering. Kyle Leon er amerikansk, og uansett grunn alt er basert på amerikanske målinger. Igjen, ikke slutten av verden. Det er nok av online metriske konvertering verktøy som hjelper deg ut. Bare en ulempe egentlig.

Hvordan jeg føler om Somanabolic Muscle Maximizer nedlastning?

Jeg synes det er fantastisk, og jeg mener det virkelig. Produktet er lyden, formler arbeidet, og best av alt blir det resultater. Jeg har møtt noen ernæringsfysiologer før og ærlig deres råd ikke var bedre enn hva jeg fikk fra Muscle Maximizer.

Jeg vil absolutt anbefale dette, og hvis du ikke liker det du kan alltids bare sende den tilbake.

Uansett, nok snakk! Klikk på linken nedenfor for å gå til den offisielle Somanabolic Muscle Maximizer nedlastingsside.

Hvordan virker det?

Dette programmet er en anabolsk tilnærming til ernæring som bruker 4 patenterte formler for å hjelpe deg å lage en diett tilpasset din alder, vekt, kroppstype, metabolisme, fremdriftsplan og vekttrening diett. Disse 4 formlene tok års studier og testing med fitness modeller og profesjonelle kroppsbyggere til perfekt. Med disse formlene, vil du lære hva og når man skal spise hele dagen basert på om du trene den dagen. På denne måten kan du gi kroppen din det den trenger når den trenger det uten å legge noe ekstra fett.

Den Muscle Maximizer forteller deg hva du skal spise før og etter treningsøkter og hvordan du kan dra nytte av de 2 daglige anabole vinduer. På de dagene du ikke trener, den viser deg hva ernæring vil hjelpe reparere og gjenoppbygge brutt ned musklene. Ved skiftende kalori og ernæring inntak fra dag til dag, kan du gjenopprette mye raskere med nesten ingen stølhet. Dette programmet gir deg grafer og diagrammer slik at du kan spore din fremgang og sørg for at du er på vei til å ha en større, sterkere og slankere kropp.

Litt mer på hvordan det fungerer.

Hva skiller det fra de fleste programmene er at det er skreddersydd til somatotype din (også kjent som kroppen din type). Bedre ennå, det hjelper deg å finne din somatotype med trinnvise instruksjoner. Når det er bestemt, gir programmet deg med 3 tilpassede måltid planer for deg å velge mellom. Og hvis du vil, vil den også vise deg hvordan du kan bygge ditt eget måltid plan og erstatte mat du ikke liker for gode alternativer. Programmet har en database med over 1300 matvarer for å plukke fra som kan hjelpe deg å fylle de ernæringsmessige kravene til hvert måltid. Det er mange av en deilig og sunn mat som kan hjelpe deg å bygge mager muskel uten fett. Du må bare vite hva du skal spise og når.

Det er ikke for alle.

Du bør vite at dette programmet ikke er ment for folk som bare ønsker å bo "i form" ved å trene litt i helgene. Dette programmet er ment for gutter som er villige til å jobbe hardt og ønsker å bygge en fysikk som gjør dem skiller seg ut i mengden. Det er ikke et mirakel som vil få deg bulk opp over natten, men det er den raskeste og sunneste måten å sette på muskler hvis du holder deg med det.

Liste over treningsprogrammer

Liste over treningsprogrammer

Her er en liste over de mest populære treningsprogrammer på internett. Treningsprogram for styrke, muskler, fitness, slanking - altså noe for alle!

Kroppsbygging: Vanlige feil i kroppsbygging

Kroppsbygging er ikke vanskelig, men likevel er det mange som trener feil.

Styrketrening: Strongman øvelser

Trening av styrke - les om noen treningsøvelser i strongman her.

Treningsprogram for å få mer muskler

Dette programmet kan gi deg muskler raskt og uten steroider.

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.