Treningsprogram

Nå har det kommet et nytt styrkeprogram som gir deg mye større muskler og muskelkraft ... på bare noen få uker!

Kroppsbygging: Vanlige feil i kroppsbygging

Kroppsbygging er ikke vanskelig, men likevel er det mange som trener feil.

Jeg kommer til å avsløre de 3 beste største body building løgner og feil snu den til umulig for noen å utvikle tilsynelatende muskelmasse ganske raskt.

Du vil bli sjokkert, men du vil sikkert forstå den virkelige sannheten om hva som har blitt stoppet deg fremover fra å ha den lean muskel du fortjener. I slutten av denne teksten vil du kunne bryte gjennom vekttrening nivå og du vil sikkert være kjapt lasting på plater av skulpturerte muskelmasse uten ekstra fett.

Dette høres flott men hvis du er noe i det hele tatt akkurat som meg kommer du til å virkelig ønsker rask og effektiv og også trygt uten å måtte bruke ting som anabole steroider, narkotika og også potions og uten å bruke nøtter timer i treningsstudio. La meg gi deg svaret som vil gjøre nettopp det.

Svaret vil gi dere har mange mennesker lasting på at lean body mass jeg snakker om mens faktisk redusere skjemmende nedre buk ekstra fett samtidig - noe som er helt uhørt før nå.

Sørg for at du forstår dette hele artikkelen akkurat nå siden det defintely ikke vil være tilgjengelig for lengre tid. Det er to store helsestudioer prøver å få de juridiske rettighetene til denne informasjonen, og vil bare være åpen overfor deg for en overdreven månedlig pris. Deres egen plan er å betale sine medlemmer en høyere månedlig høy kvalitet å ha tilgang til denne spesifikke fantastisk sjanse til å bryte gjennom muskel bygningen platå.

I tilfelle du er interessert i å bygge muskelmasse med ut overflødig fett innholdet i de følgende avsnittene er absolutt de beste effektive tipsene du noensinne får. Jeg er velsignet nok til å lære av de største profesjonelle kroppsbyggere i markedet, fitness modeller samt sammen med en globalt anerkjent nutritionalist. I dag er jeg kvalifisert nutirunialist profesjonell meg selv. Vennligst lytte til kunnskap jeg skal gi deg rett og slett fordi det vil hjelpe deg.

Din egen spising plan er den viktigste aspektet i forhold til geting muskelmasse du fortjener. Somato Nøyaktig Ernæring tilpasset deg og din kropp byggemetode. Dette betyr å få riktig kosthold program for:

• Du

• Din egen kroppstype

• Kroppen bebyggelsesplan

Selv de beste vekt løftere og fitness modeller få spesialisthelsetjenester ernæring instruktører for å sørge for at de unngår de 3 største feilene nybegynnere kroppsbyggere gjør, og massevis av fordeler fortsatt gjøre. Jeg kommer til å snakke om dem i et øyeblikk.

Så du kan spørre deg selv: kan være Diet faktisk mer viktig enn å trene? Vel bare se på det på denne måten for et øyeblikk: Når du treffer gym ofte og også jevnlig du kunne trene si 5 timer hver uke. Nå 5 timer i treningsstudio hver uke er mye! Men det er rett opp der med litt av de faktiske pro vekt løftere og også profesjonelle modeller vie.

Fin, akkurat nå "gjøre regnestykket" som er totalt 3% i uken på treningsstudio "det er 97% av tiden din som du ikke arbeider ut når ditt muskelvev utvikle seg, samt gjenopprette" Det er i denne særlig 97% av uken som vi må fôre våre muskler riktig å bruke det:

• Høyre Ernæring

• Og i rett tid

• Det vil "aktivere vekst og rekreasjon for å skje"

Fin hvor er de tre mest vesentlige feil blir gjort på dette tidspunktet som kan holde deg tilbake fra å ha på muskel som du ønsker. Og her er faktum: Det er ikke din egen feil ...

Fakta har ikke for deg på dette punktet. Det er ofte usynlig bak flere milliarder dollar helse supplement kampanjer og også nonsens gamle skolen kroppen byggemetoder ... So Far. Vær oppmerksom på hva du får klar til å lære kan direkte motsi alt du noensinne har realisert eller kanskje faktisk instruert om muskel utvikling ernæring.

Mistake 1 - "Jeg spiser sunt tilnærming."

Ok, la meg avklare. Det høres rart ut, men denne Mindset absolutt er den største enkeltstående spise feil rundt! Jeg forstår hva du sier. "Forbruker sunn" en feil? Hva er det du snakker om?

Uansett, er denne metoden absolutt ikke mye mer enn "winging" hva du spiser! Denne tilnærmingen er bare spekulere eller ønsker du tar i riktig mengde av kaloriforbruket består av de rette makro-næringsstoffer til rett tid å gi kroppen nøyaktig hva det måtte plassere på lean muskel uten kroppsfett.

Mistake Nummer 2 - Bruke dietter gjennom lærebøker, publikasjoner, eller on-line studier.

To mange viktige grunner til at disse vanligvis ikke lykkes:

1. Fordi de er absolutt ikke virkelig personlig for deg personlig! De kunne "kreve å bli", men de vil ikke endre kostholdet for:

• Din personlige SOMATOTYPE (ofte kjent som kroppen din type)

• Din metabolic rate

• Gjeldende fremdriftsplan

• Din egen Vektløfting Habit

2. Gitt at de ansetter foreldet teknologi. Det er 2 anabole vinduer daglig ansvarlig for rundt 84% av ens muskler ekspansjon. Disse typer planene ikke egentlig forholde seg til dem ... Det er ingen overraskelse at dudes ble skuffet og vender tilbake til winging sin egen diett plan i stedet. Din somatotype er avgjørende for å bestemme en persons næringsrike behov det ingen rolle hva ditt mål er, og også dette er helt oversett av disse diett planer. Siden de er definitivt ikke presis. Når du merker avrundede tall du vet de ikke er skapt for deg. Er du i stand til å begynne å finne ut hvorfor selv de største ekspert kroppsbyggere og også kondisjonen modeller tilbringe hugeamounts i virkelig avanserte private kosthold trenere? Men ikke fortvil, dette er ikke lenger nødvendig. Alt har forandret seg på en stor måte, og også forskjellen knyttet til argumenter og gutter, akkurat som alle av oss er alvorlig lukkes. Du vil lære om det snart nok.

Feil # 3 - Bulk deretter Klipp ut.

Denne tilnærmingen resulterer faktisk i deg med en redusert mengde av muskel og mer overflødig fett i det lange løp rett og slett fordi konvensjonelt bulking produserer mer fett celler, og også vokser de som du har. Når du misbruker din egen fysikk nok med slurvete mengder verdiløse kalorier forsøker å Buld opp, ikke kroppen har annet alternativ enn å skape mye mer fett kroppens celler ... og at ekstra fettceller forsvinner ikke. Noensinne.

Dette er kjent som fett-celle-hyperplasi. Det tristeste delen er: Dette virkelig er evig!

Dette betyr at du vil definitivt lagre ekstra fett lettere for resten av ditt eget liv! Så mye for ikke å være dårlig på cheat dag. Til høye faktorer utenfor, tradisjonell bulking, og "se maten tar i mat" metoden kan føre til vannretensjon resulterer i at puffy "måne ansikt" utseende og i tillegg føre til store helseproblemer som øker i hypertensjon, samt LDL kolesterol selv skjønt skyve en persons lever og bukspyttkjertel langs veien. Videre ble denne metoden bare laget for å se godt etter bare en uke i året og gjøre bruk av posete klær å skjule uønsket uønsket fett på resten av året.

Når du ser stygg, myk, og i dårlig forfatning mens utrydde dine muligheter ved lav fett, er sunn fremtid greit som et resultat av at du bare å se på skalaen farten, etter at knuse alle de kaloriene du kan før til deprimerte cardio og gå på en diett starter. Også og spørre enhver person som er ferdig (eller kanskje noen nær dem). Det er ulykkelig. Jeg antok det er ikke hva du er om likevel. Høyre?

Nå vet du den virkelige sannheten er ansvarlig for de tre store mytene som er stoppesteder du går fremover gjennom å få tydelig muskelmasse fort, er det på tide å fjerne skifer og også vise deg nøyaktig hva som fungerer.

Løsningen på pakking på mange muskelmasse menneskelig mulig med ut pakking på noen form for overflødig fett er egentlig en definitivt tilpasset, særpreget, anabole måte ernæring. Denne tilnærmingen må være nøyaktig, så vel som skreddersydd for deg i hver eneste måten Denne tilnærmingen må tilpasse spising planen til alt om deg.

Denne metoden må særlig fordele dine egne kalorier samt makro næringsstoffer i løpet av dagen Avhengig av når eller i tilfelle du trener. Denne prosessen bør tilpasse nøyaktig før og etter trening krav og bør hele tiden dra nytte av de to anabole vinduene du besitter hver dag som vil få deg fra mager til jekket svært raskt.

Vel, er det på tide for meg å bulke litt her. Jeg har ikke spist så mye som jeg burde og som et resultat jeg har nå mistet 2 kilo av hva jeg er ganske sikker på er solid muskel. Min fettprosent har oppholdt seg det samme, så det må ha vært litt fett der et sted, men jeg virkelig føler forskjellen nå. Det er så viktig å spise riktig, men så mange av oss har en tendens til å glemme etter de første ukene på en ny diett diett.

Når jeg sier diett, jeg mener mat generelt, ikke en diett for å miste vekt. Når du arbeider ut, må du holde dietten ganske konsekvent for å forsyne kroppen med alle de næringsstoffene den trenger for å holde på tøffer gjennom alle treningsøktene dine. Hvis du ikke gjør det, ikke kroppen får nok drivstoff til å vokse effektivt, og hvis musklene er allerede stor, slik som mine (damer), er resultatet at du mister muskelmasse.

Jeg slags hater at det er sånn, men hva du skal gjøre? Du kan ikke kjempe din egen kropp. Jeg personlig synes at jeg knapt har nok tid til å gjøre alle måltidene jeg skal spise. Mellom arbeid, arbeid ut, og se venner (jeg fortsatt klarer å gjøre det fra tid til annen) jeg pleier å miste oversikten over hva jeg spiser. Ganske snart du hopper ett måltid, eller bare gå for noe lys fordi du ikke har tid til å gjøre alt riktig mat, og før du vet ordet av det er du tilbake til å spise slik du gjorde før du startet dietten.

Jeg var en tynn fyr, så det betyr at jeg mister vekt. hvis du er naturlig litt heftig, kanskje du finner ut at du mister muskler mye raskere fordi kroppen din naturlig går tilbake til sin opprinnelige tilstand. Dette er bare en påminnelse til alle der ute som du må holde å spise! Spis!

Liste over treningsprogrammer

Liste over treningsprogrammer

Her er en liste over de mest populære treningsprogrammer på internett. Treningsprogram for styrke, muskler, fitness, slanking - altså noe for alle!

Somanabolisk trening

Somanabolisk trening er noe nytt, men hva er det?

Styrketrening: Strongman øvelser

Trening av styrke - les om noen treningsøvelser i strongman her.

Treningsprogram for å få mer muskler

Dette programmet kan gi deg muskler raskt og uten steroider.

Konsulter lege før du følger råd om trening fra internett. Dette gjelder spesielt dersom du ikke har normal helse. Utgiverene har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til her.